ForsideHobroSpar Nord Hobro fejrede 200-års Jubilæum med fest og farver

Spar Nord Hobro fejrede 200-års Jubilæum med fest og farver

- Annonce -

Spar Nord Hobro fejrede 200-års Jubilæum med fest og farver

Hobro blev fredag den 17. maj omdrejningspunktet for en stor fest, da Spar Nord Hobro fejrede deres 200-års jubilæum.

Arrangementet blev afholdt under en strålende sol, og stemningen var i top, da familier og lokale borgere strømmede til bankens lokaler på Adelgade 31.

En Dag med Masser af Lækkerier og Underholdning
Fra morgenstunden blev gæsterne budt velkommen med gratis rundstykker, morgenkaffe og en lækker kagemand, alt sammen sponsoreret af Spar Nord Hobro. Musikken blev leveret af guitarspilleren Claus Tanderup, som med sit guitarspil skabte en hyggelig stemning blandt de tidlige morgenbesøgende.

Bankrådsformand HC Maarup takkede i sin åbningstale alle for deres deltagelse og bidrag til en festlig dag. I sin åbningstale kom bankrådsformanden bl.a. ind på:

– Den lokale bankrådsformand fortalte også om bankens historie, der startede tilbage i 1824 i en baggård i Jomfru Anegade med det formål at være “middel til velstand”. Siden har banken været i konstant udvikling og overtaget mange pengeinstitutter hen ad vejen. i 1993 trådte banken til og overtog Himmerlandsbanken, da det så sort ud for vores daværende lokale bank.

– I dag er Spar Nord repræsenteret i hele landet med 60 lokale bankområder og blandt landets største banker. Vores ambition i Spar Nord er at være Danmarks mest personlige bank.

– Der er 9 ambassadører for banken i lokalområdet og er organet, der indstiller ansøgere om tilskud fra Spar Nord Fonden. Via Fonden støtter vi lokalområdets kultur og fritidsliv.

– Banken har rigtig gode økonomiske resultater. I 2023 var bankens hidtil bedste år med rekordoverskud. Det skyldes dygtig ledelse og gode medarbejdere. Personligt glæder jeg mig over den kultur og gode atmosfære der er i vores lokale bank. Det betyder meget, når vores overordnede mål er at være hele byens bank – og Danmarks mest personlige bank.

Underholdning for Både Store og Små
Der var ingen mangel på underholdning for både børn og voksne. Professionelle ansigtsmalere tryllede med farver og mønstre, mens bugtaleren Peter Nørgaard, kendt fra diverse TV-shows, og det lokale Hadsund Skoleorkester underholdt gæsterne med deres kunstneriske og musikalske talenter.

Lokale Lækkerier og God Musik
Festen fortsatte hele dagen med fadøl fra Bies Bryggeri, sodavand, slush-ice og popcorn, samt lækre DM-hotdogs fra den lokale pølsemand. Musikalsk blev der leveret jazz og god musik af “De Lune Jyder” og letmatroserne, som spillede op i gågaden ved bankens lokaler.

Tak for en Festlig Dag
Klokken 17.00 blev dagen afrundet med et hjertelig tak til alle gæsterne for at være med til at fejre Spar Nord Hobros 200-års jubilæum.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler