ForsideArdenSparekassen Danmark på vej i de nye lokaler i Arden

Sparekassen Danmark på vej i de nye lokaler i Arden

- Annonce -

Sparekassen Danmark på vej i de nye lokaler i Arden

Håndværkerne er i disse dage i fuld gang med at omdanne og indrette Jernbanegade 1 til Sparekassen Danmarks nye lokaler i Arden. Den nye lokation i Arden, der slår dørene op tirsdag den 21. maj, har omkring samme antal kvadratmeter, som lokalerne på Østergade, men større vinduer, højere til loftet og kvadratmeterne fordelt på et plan giver meget mere plads til kundeområde og medarbejdere. 

“Velkommen – der er sørme gang i det”, starter afdelingsdirektør Per Andersen, da vi på Mariagerfjordposten.dk kiggede forbi, for at se og høre mere om Sparekassen Danmarks nye lokaler i Arden.

Der bliver mere plads i de nye lokaler på Jernbanegade. Foto: Mariagerfjordposten.dk

“Vi vil gerne være med i udviklingen i Arden. Byen vokser og vi vil med afdelingens nye lokaler, her på Jernbanegade 1, være med i den udvikling. Her bliver højere til loftet, mere lyst og bedre plads til at servicere kunderne”, forklarer Per Andersen og kigger sig forventningsfuld rundt i lokalet, hvor håndværkere og Sparekassen Danmarks medarbejdere er i fuld gang med indretningen.

Mange papkasser er allerede pakket ud og flere venter på at blive det. Foto: Mariagerfjordposten.dk

Sparekassen Danmark i Arden åbner på den nye adresse tirsdag den 21. maj. Flytningen markeres med et Åbent Hus den 30. maj mellem kl. 15-17.

“Jeg håber, rigtig mange vil kigge forbi, når vi er flyttet ind på vores nye adresse. Vi har lavet en lille konkurrence, hvor man kan vinde nogle biografbilletter, hvis man kan gætte vores nye adresse. Konkurrencen løber frem til det Åbne Hus den 30. maj og man deltager på vores hjemmeside”, slutter afdelingsdirektøren, som efterfølgende må hjælpe til med at flytte nogle store planter. 

Per glæder sig til at vise rundt i Sparekassens Danmarks nye lokaler og han håber at rigtig mange vil kigge forbi til det Åbne Hus den 30. maj mellem kl. 15-17. Foto: Mariagerfjordposten.dk

Den nuværende bygning på Østergade 6-8 i Arden ejes af Sparekassen Danmark, og der vil nu blive igangsat en proces, med enten at få den solgt eller på anden vis få bygningen sat i spil, til endnu mere udvikling i Arden.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet