ForsideMariagerfjordSTØTTEKONCERT: Alle børn i Mariagerfjord skal have mulighed for at deltage i...

STØTTEKONCERT: Alle børn i Mariagerfjord skal have mulighed for at deltage i en fritidsaktivitet

- Annonce -

STØTTEKONCERT: Alle børn i Mariagerfjord skal have mulighed for at deltage i en fritidsaktivitet

Spillestedet Frikvarteret, Hadsund, har i flere årtier forkælet hadsundere og andre med koncerter og kulturelle oplevelser. Nu har de valgt at indgå i et lokalt samarbejde om at hjælpe børn og unge i hele Mariagerfjord. 

Samarbejdet består i en støttekoncert den 24. februar 2024 med Anders Much & Broderskabet, som spiller Kim Larsen musik. Der er med andre ord tale om en aften med dejlig dansk musik, hvor melodier og tekster hos de fleste vil vække minder, smil på læben og hvor der helt naturligt vil blive sunget med. 

Støttekoncerten arrangeres i samarbejde med Broen Mariagerfjord samt Bord & Stol, som fordeler overskuddet til udsatte børn og unge.

– Hos Frikvarteret er vi glade for at være arrangør for denne støttekoncert og vi håber, at rigtig mange private, personaleforeninger og virksomheder vil bakke op om projektet og købe billetter. Vi tænker, at tiden er inde til en støttekoncert. hvor 25% af billetindtægterne ubeskåret går til Broen Mariagerfjord og deres arbejde med økonomisk hjælp. Hjælp der gør, at børn og unge fra hjem hvor pengene er små, også får mulighed for at deltage i foreningslivets mangfoldighed i Mariagerfjord Kommune, fortæller Karen Østergaard til Mariagerfjordposten.dk 

 Og hun bakkes hurtigt op af den lokale formand for BROEN Mariagerfjord Niels Jørgen Sloth. 

– Formålet med vores arbejde i BROEN er at hjælpe udsatte børn og unge lokalt med at deltage i et aktivt fritidsliv. Vores arbejde består i at samle økonomiske midler sammen fra private donationer, fra institutioner, fra fonde, fra offentlige instanser og nu også med en støttekoncert sammen med Spillestedet Frikvarteret i Hadsund. Og der er brug for pengene, hvis vi stadig skal kunne hjælpe værdigt trængende børn og unge i Mariagerfjord Kommune.

– Det er vigtigt, at disse børn også har en mulighed for at være en del af det sociale fritidsliv, hvor de møder tydelige voksne og får kammerater, der kan være med til at styrke deres sociale kompetencer. I 2022 hjalp vi 214 børn og unge fra værdigt trængende familier med 515.000 kr., slutter formanden fra BROEN Mariagerfjord. 

Vil du hjælpe med at støtte lokale børn og unge, så køb en billet til denne støttekoncert den 24. februar 2024 i Hadsund Kulturcenter. Billetter sælges på dette link: Køb billet på billetsalg.dk

LÆS OGSÅ: Ny Hobro-virksomhed vil gøre det af med ildelugtende, bakteriefyldte og klamme skraldespande

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet