ForsideArdenStor interesse for El-biler og Cykler ved Sparekassen Danmark i Arden

Stor interesse for El-biler og Cykler ved Sparekassen Danmark i Arden

- Annonce -

Stor interesse for El-biler og Cykler ved Sparekassen Danmark i Arden

Sparekassen Danmark i Arden åbnede dørene for en særlig begivenhed lørdag den 13. april 2024, da parkeringspladsen blev forvandlet til et spændende udstillingsområde. Borgere fra byen var inviteret til at udforske en imponerende samling af el- og hybridbiler samt både almindelige og el-cykler.

Arrangementet, som var i samarbejde med Skoda Hobro og Vielshøj Motorservice, tiltrak en bred vifte af nysgerrige besøgende. Sparekassens personale var på pletten med smil og en række aktiviteter, der inkluderede konkurrencer og ikke mindst en velduftende grill.

Afdelingsdirektør Per Andersen, som stod bag grillen, udtrykte sin glæde over den store opbakning fra byens borgere. “Det er fantastisk at se så mange af vores naboer og kunder tage sig tid til at besøge den lokale sparekasse,” fortalte Per til Mariagerfjordposten.dk, mens han vendte en række grillpølser. “Vi har haft omkring 150 mennesker forbi, hvis man tæller antallet af pølser, der er blevet grillet! Det er virkelig dejligt at mærke den lokale opbakning,” tilføjede han med et smil.

Per og Sara var klar med pølser og sodavand. Foto: Mariagerfjordposten.dk

Besøgende kunne opleve de seneste modeller af el- og hybridbiler fra Skoda Hobro samt et udvalg af el-cykler fra Vielshøj Motorservice. Arrangementet gav ikke blot mulighed for at se nærmere på disse miljøvenlige transportmuligheder, men også for at snakke med eksperterne bag dem.

Efter en dag med spændende samtaler, prøvekørsler og hyggeligt samvær på parkeringspladsen hos Sparekassen Danmark i Arden, var det tydeligt, at interessen for grøn transport er stigende i lokalområdet.

Stemningsbillede Foto: Mariagerfjordposten.dk
Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet