ForsideHobroStribe af indbrud i Hobro i weekenden

Stribe af indbrud i Hobro i weekenden

- Annonce -

Stribe af indbrud i Hobro i weekenden

Nordjyllands Politi melder i dagens Døgnrapport om flere indbrud/forsøg på indbrud i Hobro i weekenden.

  • Der har været indbrud i Jem & Fix Hobro i tidsrummet fra fredag d. 25. november kl. 20.25 til lørdag kl. 15, hvor der er blevet stjålet 90 Liter Qlima petroleumsvæske. To gerningsmænd vippede flere overvågningskameraer op, så de ikke kunne filme det indbrud, som de skulle til at begå. Tyvene kom ind ved at ødelægge et træhegn til butikkens baggård, og selvom kameraerne var blevet vippet op, nåede de kort at opsnappe et overvågningsfoto af de to tyve. 
  • Indbrud i villa på Elmevej i tidsrummet lørdag d. 26. november mellem kl. 18 – 22.50. Gerningsperson har opbrudt en terrassedør, men løbet igen da alarm i villa gik i gang – om der er stjålet noget fra stedet vides endnu ikke.
  • Endnu et indbrud i villa på Elmevej i samme tidsrum. Gerningsperson har knust et vindue og er kommet ind i villaen – hvorfra der er blevet stjålet smykker – om der er stjålet andet vides endnu ikke.
  • Forsøg på indbrud i villa på Farvervænget i tidsrummet lørdag d. 26, november mellem kl. 18 – 19. Gerningsperson har forsøgt at bryde en terrassedør op ved at knuse ruden. Der er endnu ikke overblik om noget er stjålet fra stedet.
  • Indbrud i villa på Hohøj i tidsrummet fra lørdag d. 26. november kl. 14.30 til søndag kl. 22.15. Gerningsperson har knust en rude og er kommet ind i villaen – hvorfra der er blevet stjålet smykker – om der er stjålet andet vides endnu ikke.

Har du set eller hørt noget mistænkeligt ved nogle af ovennævnte steder – vil Nordjyllands Politi meget gerne høre fra dig på 114.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler