ForsideHadsundThiele Hadsund ønsker alle et Godt Nytår

Thiele Hadsund ønsker alle et Godt Nytår

- Annonce -

Thiele Hadsund ønsker alle et Godt Nytår

Hos Thiele Hadsund ser de lyst og med klare øjne på det kommende år. 

Indehaver af Thiele Hadsund Majken Fly fortæller til Mariagerfjordposten.dk: Vi tror på, at vi kigger ind i et 2023, som bliver bedre end det år, som vi alle er på vej ud af. I Thiele-butikken på Storegade i Hadsund vil vi ihvertfald fortsætte med, at gøre os umage med at hjælpe dig og dine øjne til et bedre syn.

Tre gode ting fra 2022

I 2022 lancerede vi muligheden for brilleleje hos Thiele Hadsund – en god og fleksibel ordning, som er blevet taget rigtig godt imod, for dig som gerne vil have flere par briller,  uden at skulle købe dem til fuld pris.    

I 2022 har vi startet op med vores egen øjenlæge, som med passende mellemrum kommer i butikken. Dage og tidspunkter er hurtigt blevet booket og mange kunder har fået undersøgt øjnene hurtigt og nemt, ved blot at komme til butikken i Hadsund. 

Hos Thiele Hadsund går vi ud af 2022 med det samme medarbejder-team, som vi har været siden butikken åbnede for 6 år siden. Det giver dig tryghed ved at møde “din optiker” når du kommer til kontrol eller kommer igen efter en Gratis Synsprøve.

Lad os hjælpe hinanden med at gøre 2023 til et bedre år end 2022. Rigtig godt nytår alle sammen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler