ForsideHobroThomsen efter en vanvittig kamp på Østerbro: En solid holdpræstation gør, at...

Thomsen efter en vanvittig kamp på Østerbro: En solid holdpræstation gør, at vi ligger i den gode ende af tabellen

- Annonce -

Thomsen efter en vanvittig kamp på Østerbro: En solid holdpræstation gør, at vi ligger i den gode ende af tabellen

Cheftræner Martin Thomsen og de gule fra Hobro havde fredag den 22. september taget turen til Østerbro, hvor B93 ventede i 11. runde i NordicBet Ligaen. 

På Mariagerfjordposten.dk glæder vi os naturligvis over at Hobro IK med fredagens sejr i København endnu er ubesejret på Sjælland i denne sæson. Vi nåede at få en kommentar fra cheftræner Martin Thomsen, inden han sammen med resten af truppen hoppede på Als Bussen og satte kursen hjemad mod Hobro og Mariagerfjord. 

Hobro IK vandt 2-1 hvor Brejanac scorede til 1-0 i minut 60 og målscoreren til 2-0 var Mathias Kristensen i minut 86.

Foto: Dannie Rosenkrantz

– En vanvittig fodboldkamp på mange måder, hvor vi spiller noget rigtig, rigtig flot fodbold. Det har vi spillet en del af i denne sæson og det toppede vi momentvis i dag. Vi fik frataget to mål og kæmper videre til en velfortjent sejr. En solid holdpræstation, der gør, at vi er placeret i den gode ende af top seks efter de første 11 runder, fortæller Martin Thomsen og fortsætter:

– Vi vil gerne have mere og på onsdag har vi en pokalkamp, hvor vi møder OB hjemme i Hobro. Vi kan nu vurdere på truppen og se hvem der har brug for sådan en kamp. Det er vigtigt at holde alle i truppen til ilden, der er mange der har spillet meget, så der er rig mulighed for, at vi kan give nogle spilleminutter til de spillere, der ikke har spillet så meget og give dem en fed fodboldoplevelse. Og så skal vi have fokus på Kolding-kampen næste søndag, det er dét som har det største fokus.   

Hobro IK ligger nummer 4 med 18 point og en målscore på 15:10.   

Næste gang de gulblusede fra Hobro skal i aktion er onsdag den 27. september, hvor de hjemme på DS Arena tager i mod Superligamandskabet fra OB i næste runde i pokalturneringen. 

Har du endnu ikke sikret dig billet til de to kommende hjemmekampe mod OB på onsdag og kampen søndag den 1. oktober mod Kolding, kan de købes online på klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Tyve nåede det hele på en halv time

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler