ForsideMariagerTidlig julegave til DDS Kongsdalspejderne 

Tidlig julegave til DDS Kongsdalspejderne 

- Annonce -

Tidlig julegave til DDS Kongsdalspejderne 

Det var med stor glæde, at Laura Holm på vegne af Assens Borgerforening og Villy Larsen fra VL-rådgivning i søndags kunne overrække en check på 5.300 kr. til spejderne i Assens. 

Helle Støvring Jensen, der er mikrominileder, og Jesper Christensen, som er formand for bestyrelsen, var taknemmelige og glade for håndsrækningen, der har stor betydning for spejderne. 

“Vi er simpelthen så glade for, at der er nogen, som tænker på os. Det har stor betydning for de aktiviteter, vi kan lave med vores medlemmer” siger Helle Støvring Jensen. 

Byen samlede ind, og lokal forretningsmand bidrog 

Det var i forbindelse med årets julefrokost, at Borgerforeningen fik ideen til at samle ind til et godt formål. “Vi har besluttet os for, at vi som Borgerforening gerne vil facilitere noget, der kan skabe ringe i vandet – så vi kan glæde flere – ikke blot med arrangementer, men også med anerkendelse og en økonomisk håndsrækning, hvor det er os muligt. Vi blev enige om, at spejderne vil få stor glæde af en donation, da de er en relativ lille forening, der hver dag gør en forskel for vores børn og unge i byen. Og så var Villy Larsen fra VL-rådgivning også i gavehumør, så vi har kunnet give spejderne lidt flere penge end først antaget. Og det er jo helt fantastisk” siger Laura Holm, der sidder i Borgerforeningens bestyrelse. 

Der var også stor glæde ved Regitse på 11 år, som elsker at gå til spejder, og når man spørger hende, hvad hun bedst kan lide, så er hun ikke i tvivl “Det er helt klart at være på lejr og så fællesskabet med de andre, der er det bedste”. 

DDS Kongsdalspejderne har på nuværende tidspunkt ca. 30 medlemmer, men kender du en, som har lyst til at blive en del af fællesskabet, så er man hjertelig velkommen til at komme på besøg i spejderhytten eller i skoven tæt på, hvor spejderne holder til. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Assens

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet