ForsideMariagerTilbage til rødderne

Tilbage til rødderne

- Annonce -

Søren H. Petersen er tiltrådt som afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark i Mariager

Søren H. Petersen er netop tiltrådt som afdelingsdirektør i Sparekassen Danmarks privatkundeafdeling i Mariager. Og dermed er han vendt tilbage til de selvsamme lokaler, som han også arbejdede i fra 2004 til 2016.

47-årige Søren H. Petersen har siden 2016 haft stillinger som henholdsvis souschef og afdelingsdirektør i Sparekassens afdeling i Hadsund.

”Jeg vender så at sige tilbage til rødderne”, siger den nytiltrådte afdelingsdirektør.

I handelsstandsforeningen

Og Søren har tænkt sig at engagere sig i det lokalsamfund, han nu er vendt tilbage til.

For eksempel overtager han posten som næstformand i Mariager Handelsstandsforening efter sin forgænger som afdelingsdirektør, Jeanette Leth Neldorf, der er skiftet til en anden stilling i sparekassen. 

”Jeg er blevet chef for et rigtigt godt team af kolleger med en god aldersspredning, og vi har alle det til fælles, at vi har lyst til at involvere os i byens liv og aktiviteter”, siger Søren H. Petersen, der har suppleret sin finansuddannelse med en cand.merc. i strategi og ledelse.

Fodbold som passion 

Søren H. Petersen bor sammen med sin hustru Mette og parrets to sønner. Den ældste søn, Villads, spiller på Hobro IKs U17 divisionshold i fodbold, og den yngste, Valde, er Søren selv fodboldtræner for.

Meget af fritiden bruger Søren således på diverse fodboldbaner, og selv dyrker han gerne padeltennis et par gange om ugen.   

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Fødselsdag

- Annonce -

Seneste artikler