ForsideArdenTilbageblik: Arden Junior- og Ungdomsklub er kommet i nye flotte lokaler

Tilbageblik: Arden Junior- og Ungdomsklub er kommet i nye flotte lokaler

- Annonce -

Tilbageblik: Arden Junior- og Ungdomsklub er kommet i nye flotte lokaler

I et tilbageblik på nogle af de gode historier i 2023 finder vi denne – læs eller genlæs den her:

Arden Junior- og Ungdomsklub er kommet i nye flotte lokaler

Arden Junior- og Ungdomsklub kunne i sensommeren åbne op i nye lokaler. Bygningen på Hvarrevej, der tidligere husede en børnehave, er bygget om og moderniseret, så byens unge nu har et “nyt” sted at gå i klub nogle aftener om ugen, og eleverne på mellemtrinnet kan benytte som juniorklub efter skole.

Leder for Arden Junior- og Ungdomsklub Anders Franzen er naturligvis glad for de nye lokaler. 

– Vi er glade for at have fået vores egne lokaler, som vi kan bruge som vi lyster. Der  hvor vi boede tidligere, delte vi lokalerne med andre, men nu kan vi indrette dem præcis som vi ønsker. Det er jo altid rart at komme i noget nyt. Vi er ved at lære og bruge de nye lokaler og finde ud af hvordan vi indretter dem bedst, fortæller Anders Franzen.

Hygge i det store Alrum i Ungdomsklubben i Arden Foto: Mariagerfjordposten.dk

Officielt flyttede Arden Junior- og Ungdomsklub ind den 18. august 2023. I juniorklubben er der for tiden 54 tilmeldte og i ungdomsklubben, der er for unge fra de går i 7. klasse og til de bliver 18 år, er der 75 registrerede brugere. 

Det store alrum, med det store bord, boden, sofaer, reoler med brætspil, spilleø med Playstation i Arden Junior- og Ungdomsklub indbyder til fællesskab og hygge. Andre rum er indrettet med billard, diskotek, bordtennis og et rum til kreativ udfoldelse. 

Lærke og Vanessa dyster i airhockey Foto: Mariagerfjordposten.dk
Så er der disco… Lærke og Vanessa vælger musikken. Foto: Mariagerfjordposten.dk
Thomas Bols Nielsen og Emil Tranum hygger med billard Foto: Mariagerfjordposten.dk
Bordtennisrummet bliver hurtigt fyldt når der spilles rundt om bordet Foto: Mariagerfjordposten.dk

– Vores daglige aktiviteter, som har til formål at fremme det sociale mellem unge, er en del omkring spil. Forskellige spil på skærme, fysiske spil som billard, bordtennis og når vejret tillader det, er der rundbold eller andre spil udendørs. Derudover oplever vi for tiden, at de traditionelle brætspil igen vinder indpas hos de unge, fortæller Anders og kigger sig rundt i det store alrum og fortsætter:

– Udover vores egne aktiviteter i ungdomsklubben har vi en del fælles aktiviteter med andre ungdomsklubber i Mariagerfjord Kommune. Ungdomsskolen råder over en stor grejbank, som hver enkelt ungdomsklub kan låne af og ofte følger der faktisk en instruktør med – Og vi låner gerne, det er med til at give nogle federe aktiviteter, som fx pizzaovne, der giver os mulighed for at lave en pizza-bageaften. Det kan også være grej til fysiske aktiviteter til leg m.m. på fjorden. Vandsportsaktiviteter, som en ring eller banan efter en større båd er sjovt, populært og giver smil på læben sammen med andre unge – og det er jo i bund og grund det som Arden Junior- og Ungdomsklub handler om, slutter Anders Franzen.   

I Arden Junior- og Ungdomsklub er der to ansatte medarbejdere i Juniorklubben og fem i Ungdomsklubben. I ungdomsklubben er der ydermere to ungarbejdere, der hjælper med at passe boden, hvor der bl.a. kan købes toast – som er meget populære i Arden Junior- og Ungdomsklub.     

Sprøde toast går aldrig af mode heller ikke i Arden Junior & Ungdomsklub Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet