ForsideMariagerTilbageblik: Festdag på Dania Electric: 60 års fødselsdag, 35 års jubilæum og...

Tilbageblik: Festdag på Dania Electric: 60 års fødselsdag, 35 års jubilæum og ny ledelse

- Annonce -

Tilbageblik: Festdag på Dania Electric: 60 års fødselsdag, 35 års jubilæum og ny ledelse

I et tilbageblik på nogle af de gode historie i de sidste måneder af 2022 finder vi denne – læs eller genlæs den her:

Festdag på Dania Electric: 60 års fødselsdag, 35 års jubilæum og ny ledelse

Tavlefabrikant Dania Electric A/S i Mariager havde den 14. oktober 2022 inviteret til Åbent Hus.

Anledningen skyldes, at Direktør John Fly, der startede virksomheden for 35 år siden, fyldte 60 år og har valgt at træde et skridt tilbage og give plads til medejerne Jens K. Hørby og Torben B. Andersen, der nu vil udgøre den daglige ledelse af virksomheden.

John Fly kan se tilbage på en imponerende rejse med virksomheden, som han startede tilbage i 1987 under navnet Randers Eltavler og beliggende i små lokaler på Messingvej i Randers SV. 

Virksomheden fik hurtigt fat i markedet i Randers og Århus med fordelingstavler, relæstyringer og styringer til ventilationssystemer, så lokalerne i Randers blev hurtig for trange. I 1989 flyttede virksomheden til Dania ved Mariagerfjord og skiftede samtidig navn til Dania Electric.

Fra 1990 er det gået stærkt med udviklingen i virksomheden, både med antal af medarbejdere, udvidelser med lokaler og mere plads. I 1999 kunne der ikke udvides mere på Dania og virksomheden flyttede derfor til deres nuværende lokaler på Klostermarken i Mariager.

Produktionshallen pyntet op til fest 

Lokalerne på Klostermarken var til det Åbne Hus pyntet op til fest, hvor især den store produktionshal var blevet ryddet for monteringsborde, ledninger og tavleskabe. Store langborde med hvide duge, flag og lys pyntede produktionshallen, som blev indtaget af virksomhedens 30 medarbejdere og de mange gæster, der kiggede forbi. 

Medarbejdere, gode venner af huset, kunder og samarbejdspartnere snakkede lystigt om de mange år, som de hver især har kendt, brugt og handlet med Dania Electric og især virksomhedens nyeste tiltag og indkøb af 3D program til design, planlægning og produktion af fremtidens eltavle skabte stor opmærksomhed.

Den nye ledelse i Dania Electric A/S:

Jens bliver direktør, Torben bliver produktionschef og John er fortsat medejer og fortsætter sin daglige gang i huset og vil varetage vigtige tværgående funktioner.

John Fly og Jens K. Hørby talte den 14. oktober. Se og hør den her:

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler