ForsideHadsundFRYS i Hadsund er i fuld gang med at flytte butikken

FRYS i Hadsund er i fuld gang med at flytte butikken

- Annonce -

Dametøjsbutikken FRYS på Torvet flytter til større lokaler, men bliver i Hadsund. Nanna Stamer bruger sin juleferie på at pakke ordre fra sin webshop og på at flytte sin fysiske butik de ca. 100 meter op af Storegade til lokalerne, der senest har huset blomsterbutikken Cha No La. 

FRYS havde sidste åbningsdag på Torvet den 23. december. Men 9. januar 2023 slår Nanne dørene op til en ny og meget større FRYS-butik i Hadsund.

Indehaver Butik Frys i Hadsund Nanna Stamer
Indehaver af Butik Frys i Hadsund Nanna Stamer Foto: Mariagerfjordposten.dk

Samme gode service og skønne produkter

– Vi fortsætter med de samme brands og produkter som kendes i butikken. Herudover kommer der to nye brands til foråret i form af Basic Apparel og esme Studios. Vi får mange flere kvm2 og udstillingsvinduer, så vi kommer til at kunne præsentere de mange skønne produkter endnu bedre og det glæder jeg mig helt vildt til, fortæller Nanna Stamer til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

– Jeg er allerede blevet taget rigtig godt imod af mine nye naboer Kræmmerhuset, Frisør Jeanette og de mange andre butikker på toppen af Storegade og på Butikscenter Hadsund.

Nanna Stamer overtog FRYS i Hadsund tilbage i marts måned 2022 og har med sin gode service, smil og gåpåmod fået godt fat i markedet som modebutik for stilsikre kvinder. 

– Vi åbner den 9. januar med en stor åbningsfest og gode tilbud. Så selvom vi holder lukket her nogle dage efter jul og ind i det nye år, er det stadigvæk muligt at komme og bytte julegaver i den nye butik, når vi åbner og helt frem til den 14. januar.

– Jeg indretter selv butikken og har fundet en del genbrugseffekter, der sammen med varerne forhåbentlig vil gøre butikken rigtig hyggelig og inspirerende. Selve indretningen er ikke helt på plads endnu, idet alt tøjet ikke er kommet endnu og det er jo tøjet, som skal skabe butikken, slutter Nanna Stamer. 

På Mariagerfjordposten.dk vil vi efter nytår fortælle mere om FRYS´ kommende store åbningsfest og om hvordan hun får indrettet butikken.

Den nye adresse for FRYS er Storegade 38, 9560 Hadsund. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet