ForsideHadsundTilbageblik: Mille’s Heaven i Hadsund er forvandlet til en livsstils- og blomsterbutik

Tilbageblik: Mille’s Heaven i Hadsund er forvandlet til en livsstils- og blomsterbutik

- Annonce -

I et tilbageblik på nogle af de gode historie i de sidste måneder af 2022 finder vi denne – læs eller genlæs den her:

Mille’s Heaven i Hadsund er forvandlet til en livsstils- og blomsterbutik

På Storegade i Hadsund ligger Mille’s Heaven, hvor indehaver Lonnie Wurtz har forvandlet den tidligere tøjbutik til en livsstils- og blomsterbutik. “Det er et kapitel, som slutter efter 4 år med kjoler,” forklarer Lonnie til Mariagerfjordposten, mens hun lægger sidste hånd på en smuk krans bundet af hortensia.

“Men igennem de sidste år er jeg virkelig kommet til at brænde for upcycling, genbrug og bæredygtighed, så det bliver hele omdrejningspunktet for butikkens nye koncept.”

Upcycling er kort fortalt at give nyt liv til brugte ting og er også kendt som kreativt genbrug. Lonnie kommer til at tilbyde blandt andet upcyclede hobbyartikler og meget mere i butikken. 

Foto: Mariagerfjordposten.dk

Tilbage til blomsterne og det kreative

Flere af kunderne i Mille’s Heaven havde spurgt om det ikke var en mulighed at begynde at sælge blomster. Så da blomsterbutikken overfor flyttede fra Hadsund tog Lonnie chancen: 

“Jeg har tidligere arbejdet med blomster og jeg fandt ud af, at jeg virkelig havde savnet det,” fortæller Lonnie med et smil og fortsætter:

“Og også her kommer genbrug og bæredygtighed ind, vi planter nemlig planterne i genbrugs krukker f.eks gamle syltekrukker i keramik, som mange kender hjemme fra bedstemors køkken. Og buketterne bliver pakket ind i avispapir,” tilføjer Lonnie. Ud over planter og upcycling finder du også blandt andet plantefarvekits til stof og garn, uden brug af bejdse og kemikalier og lavet af naturlige ingredienser fra Lonnies have og omkringliggende natur. 

“Dem bruger jeg også til noget af det tøj jeg syer, som også kan købes i butikken,” fortæller Lonnie og viser et par flotte kjoler af eget design frem.

Foto: Mariagerfjordposten.dk

Workshops og kreative dage på programmet 

For at hjælpe kunderne har Lonnie fra Mille’s Heaven besluttet af lave workshops og kreative dage i butikken og den første er allerede rundt om hjørnet. Den 19 november fra kl. 9.30-15.00 kan du besøge Mille’s Heaven og få inspiration til, hvordan du kan lave en smuk adventskrans. Lonnie står i butikken hele dagen og binder, samt dekorerer de flotte kranse, blandt andet bundet med hortensia og eucalyptus. 

Udenfor butikken vil der være et stort udvalg af flotte dekorationsmaterialer, så når du har fået inspirationen til at lave din adventskrans, kan du købe materialerne og lys og gå hjem og lave den selv.

“Vi har selvfølgelig også helt færdige kranse til salg denne dag – ja faktisk allerede nu,” fortæller Lonnie med et smil, mens hendes datter Emilie viser en af de flotte kranse der er klar i butikken nu.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler