ForsideHobroTilbageblik: Sintex A/S i Hobro udvider og investerer i grøn teknologi

Tilbageblik: Sintex A/S i Hobro udvider og investerer i grøn teknologi

- Annonce -

Tilbageblik: Sintex A/S i Hobro udvider og investerer i grøn teknologi

I et tilbageblik på nogle af de gode historier i årets første måned finder vi denne – læs eller genlæs den her: Sintex A/S i Hobro udvider og investerer i grøn teknologi

Hobro, d. 10. januar 2024 fejrede Sintex A/S i Hobro et betydningsfuldt skridt mod en mere bæredygtig fremtid med afholdelsen af rejsegilde for deres nye produktionshal på Jyllandsvej.

Den nordjyske virksomhed har besluttet at udvide med imponerende 2.000 kvadratmeter produktionsfaciliteter og investerer samtidig i ny teknologi, der potentielt kan fjerne en af de største udfordringer inden for den grønne omstilling.

Sintex A/S, kendt for deres innovative tilgange til industrielle løsninger, har udviklet en avanceret teknologi til produktion af monolitter. Denne teknologi har allerede vundet anerkendelse og er blevet patenteret.

Administrerende direktør hos Sintex, Thomas Sørensen, udtrykker sin stolthed og glæde over denne banebrydende opfindelse: “Vi er rigtig stolte af at have del i denne opfindelse, som tidligere har vundet en pris og er blevet patenteret. Monolitten er nu blevet kommercialiseret, og vi er klar til at investere mere end 20 millioner i en ny fabrik her på Jyllandsvej 18, som er nabogrunden til vores øvrige bygninger i Hobro.”

Monolitten repræsenterer et skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid, og Sintex ønsker at være med til at drive den grønne omstilling fremad.

Thomas Sørensen uddyber: “På Sintex i Hobro vil vi sammen med vores kunder være med til at flytte på den grønne omstilling. Vores Monolit er et godt eksempel. Monolitten kan overtage opgaverne med opvarmning af ovne m.m. i industrien, og dermed kan et væld af oliebrændere slukkes, og grøn strøm kan i stedet bruges sammen med vores nye produkt og få temperaturen op på 1100 grader.”

Foto: Privat
Foto: Privat

Udvidelsen af produktionshallen og investeringen i grøn teknologi understreger Sintex’ engagement i at være en drivkraft for positiv forandring og bæredygtig udvikling inden for industriens rammer. Lokalsamfundet kan se frem til et nyt kapitel i Sintex’ historie, der ikke blot skaber arbejdspladser, men også bidrager til at forme en mere miljøvenlig og bæredygtig fremtid.

Produktionshallen forventes færdig i 2025.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet