ForsideArdenTirsdagstræning med petanque og fællesskab i Arden

Tirsdagstræning med petanque og fællesskab i Arden

- Annonce -

Tirsdagstræning med petanque og fællesskab i Arden

12 modne medlemmer samler sig hver tirsdag formiddag til træning på Petanquebanen foran Solgårdscentret i den naturskønne Rhododendronpark midt i Arden.

– Vi starter kl. 10.00 og træner et par timer, alt efter hvordan vejret arter sig, fortæller Gurli Kristensen, mens hun smiler og hælder en kop varm kaffe op og slår fast, at det sociale er i højsædet under træningerne.

Udover den ugentlige træning har foreningen også tilmeldt to hold til DGI Limfjordsturneringen, hvor de medlemmer, som ønsker det, kan komme ud og dyste mod andre spillere fra andre klubber. Det er dog helt frivilligt, om man vil spille turneringskampe eller blot hygge sig med fællesskabet ved træningerne.

– Vi har et beskedent kontingent. Faktisk er det gratis at spille det første år, og herefter koster det blot 200 kr. at være medlem, og heri er der også betalt for deltagelse i afslutningsarrangementet med smørrebrød, vin eller øl. Vi hygger os med spillet og med at mødes, og er der andre som gerne vil med, skal de være mere end velkomne, slutter Gurli Kristensen.

Foto: Mariagerfjordposten.dk
Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Solgården i Arden og dens Venner

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet