ForsideMariagerTraditionerne lever i Assens

Traditionerne lever i Assens

- Annonce -

Traditionerne lever i Assens

Søndag den 27. november kl. 15.30 holder de igen i år juletræstænding i Assens på pladsen ved siden af Brugsen. Julemanden har meldt sin ankomst med gratis slikposer til børnene, og Borgerforeningen sælger æbleskiver, gløgg og kakao til julevenlige priser. 

Der vil synges julesange og spilles musik. 

Forud for arrangementet har Borgerforeningen denne weekend pyntet op i både Anlægget og på Storegade – med hjælp fra skønne frivillige. i år har Borgerforeningen dog valgt, at reducere antallet af steder, hvor der er ophængt lys op, pga. energikrisen

Borgerforeningen var faktisk tæt på at lukke og slukke

For blot et lille år siden mødtes vi en lille gruppe mennesker til den daværende borgerforenings generalforsamling, og borgerforeningen var fem minutter fra at måtte se realiteterne i øjnene – der var ikke nok, som meldte sig til at køre foreningen videre. Men efter et par opkald og lidt koordinering sad vi kort tid efter med en (næsten) helt ny gruppe af borgere, som siden har knoklet for at skabe aktiviteter i  og for Assens. 

Særligt Heidi Bitomsky (Formand) og Conny Bonde Larsen yder en stor indsats for, at vi kan komme i mål med vores mange projekter for byen. Og så oplever vi heldigvis også altid, at lokale kræfter giver en hånd med. 

Senest afholdte vi et brag af en sommerfest, som var en kæmpe succes, og på lørdag den 26. november holder vi også en stor julefrokost i Assens Hallen med spisning og livemusik. Alle er velkomne, når dørene åbner kl. 21. 

Vi er bare glade og stolte over at være borgerforening i en by som Assens, hvor traditionerne får lov at leve, og hvor folk bakker op, når vi også udvikler nyt” udtaler Laura Holm, medlem af borgerforeningens bestyrelse. 

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler