ForsideHadsundUdstilling af kunstnergruppen Lil'Art i ”Andelen” i Hadsund

Udstilling af kunstnergruppen Lil’Art i ”Andelen” i Hadsund

- Annonce -

Udstilling af kunstnergruppen Lil’Art i ”Andelen” i Hadsund

Den kunstinteresserede i Hadsund og omegn kan se frem til en spændende fernisering, når kunstnergruppen Lil’Art præsenterer deres seneste værker på ”Andelen” fredag ​​den 3. maj 2024 kl. 14.00.

Lil’Art, en sammenslutning af seks talentfulde kvinder, har siden 2007 delt deres passion for malerkunsten og udstillet sammen med stor succes. Deres værker omfatter malerier i olie og akryl på lærred samt enkelte akvareller, der vidner om en imponerende kreativitet og teknisk dygtighed.

Medlemmerne af Lil’Art, Alis Husum, Anni Stege, madame BC, Helga von Wowern, og Ulla Olesen, har i årenes løb skabt et tæt fællesskab og fundet gensidig inspiration i hinandens selskab. Det har resulteret i et imponerende antal malerier, som nu får lov at skinne på udstillingen i ”Andelen”.

Historien om Lil’Art begyndte før 2007, da kvinderne mødtes til fælles undervisning hos kunstmaler Kurt von Wowern. Efterfølgende tog deres kunstneriske fællesskab fart, og Lil’Art etablerede deres eget atelier og udstillingslokale, kaldet ”Høloftet”. Her arrangerede de i flere år succesfulde påske- og efterårsudstillinger, før de begyndte at udstille på virksomheder, sygehuse og andre institutioner efter aftale med kunstforeninger.

Selvom medlemmerne af Lil’Art nu bor spredt rundt om i landet, fra Hadsund til Fredericia, så mødes de stadigvæk og opretholder det stærke bånd, der har været grundlaget for deres kunstneriske samarbejde. Hver sommer drager de endda på en uges lang rejse til forskellige sommerhuse rundt om i Danmark for at finde inspiration til deres vintermalerier.

Interesserede kan lære mere om Lil’Art og deres værker på deres hjemmeside, www.Lil’Art.dk , og naturligvis ved at besøge ferniseringen på ”Andelen” i Hadsund den 3. maj kl. 14.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler