ForsideHadsundUngdomshus i Hadsund er nu endnu tættere på mål

Ungdomshus i Hadsund er nu endnu tættere på mål

- Annonce -

Ungdomshus i Hadsund er nu endnu tættere på mål

Ved CASA-Livets hus’ stiftende generalforsamling i tirsdags den 12. marts blev styregruppen på 4 til en bestyrelse på 5 og 2 suppleanter. Bestyrelsen består nu af Formand, Mathilde Højstrup, Næstformand, Stine Thier-Andersen samt Laura Holm, Jonathan Hjorth Lyby og Oline Melgaard. Ydermere blev Markus Rohde valgt til 1. suppleant og Julie Øland til 2. suppleant. Alle er de klar til fortsætte kampen om at få etableret et ungdomshus i Hadsund.  

”Ud over at vi nu er en forening, glæder vi os så meget til at kunne lave en masse fede aktiviteter til de unge i Hadsund og omegn. Vi er alle pisse stolte og rørte over, at så mange har bakket op om os og CASA, så vi nu er det skridt længere mod vores drøm. Vi er kun lige begyndt” siger formand Mathilde Højstrup.

Næste skridt er allerede taget

Den nye bestyrelse har allerede møde i den kommende uge, og her skal de lægge en videre plan for, hvordan de får rejst kapitalen til det hus, de har forelsket sig i, på Vestergade 9 i Hadsund.

”Vestergade 9 har lige den ramme, som vi kan se CASA udfolde sig i. Der er plads, det er nyistandsat, og det er tilgængeligt for alle unge, uanset om man kommer med bus, scooter eller som gående. Det ligger helt tæt på midtbyen og naturen og fjorden. Og det er vigtigt for os med en god beliggenhed, fordi det også skaber tryghed, når det bliver mørkt” siger næstformand Stine Thier-Andersen.

Lokal- og økonomisk opbakning

CASA er snart klar med indmeldelsesmuligheder og events. ”Vi skal som alle andre foreninger have medlemmer indmeldt for at vokse, og det er vi sikre på nok skal ske. Vi har allerede en masse initiativer i støbeskeen. Og vigtigst af alt, så møder vi hele tiden positive tilkendegivelser og tilsagn om hjælp – herunder også økonomisk støtte fra borgere og virksomheder – og også på de sociale medier fra lokale, der kan se værdien i CASA. Så er vi er sikre på, at vi sammen med andre gode kræfter nok skal lykkes med at rejse den nødvendige kapital. Der er også ungepuljen og lokaletilskud at søge kommunalt, og så er vi ellers klar på at tænke ud af boksen” slutter Laura Holm

Hvis du vil følge projekt CASA- Livets hus, er de både på Facebook og Instagram

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet