ForsideHobroVellykket åbningsmatch 2024 hos Hobro Golfklub

Vellykket åbningsmatch 2024 hos Hobro Golfklub

- Annonce -

Vellykket åbningsmatch 2024 hos Hobro Golfklub

Hobro Golfklub har afholdt åbningsmatch søndag den 21. april 2024.

85 glade golfere mødte op til formandens åbningstale og morgensang inden morgenkaffe med rundstykker og kage. Derefter gik alle spillerne til deres starthuller med gunstart kl. 9.30. Vejret var fint sol og kølig blæst, og der var mange fine score. A- og B-rækken spillede slagspil, og C- og D-rækken spillede alm. stableford. Det flotte fremmøde var til trods for, at 26 af klubbens turneringsspillere var på træningslejr.

Efter matchen var der fællesspisning, og maden blev serveret af Inger Grumstrup og Kirsten Grønborg fra Loungegruppen.

Hobro Golfklub
85 glade golfere mødte op til formandens åbningstale Foto: Privat

STARK havde sponseret præmier til alle vinderne:

A-rækken: 1. plads Carl Kjeldgaard med 69 slag netto, 2. plads Alex Pedersen med 74 slag netto, 3. plads Niels Leth-Sørensen med 74 slag netto. Der var rosende omtale til Ivan Ramsdal og Poul Mikkelsen, der også havde gået de 18 huller i 74 slag netto.  Brian Johansen fra STARK gik runden i 72 slag netto, men han afstod gavmildt fra præmie.

B-rækken: 1. plads Anni Graversen med 65 slag netto, 2. plads Una Jensen med 67 slag netto, 3. plads Kenneth Bjerre md 69 slag netto.

C-rækken: 1. plads Inga Ellemose med 40 point, Brian Svanholm med 40 point og Susanne Sandkamm med 40 point.

D-rækken: 1. plads John Nielsen med 47 point, 2. plads Kirsten Bach med 36 point og 3. plads Jens Chr. Flensborg med 35 point.

Der var også præmier fra STARK til Kirsten Bach og John Astrup for at spille nærmest flaget på h.h.v. hul 3 og 7. Jonna Danielsen og Lars Jensen fik præmier for at spille tættest på den malede streg på hul 13.

Turneringsudvalget takker STARK og alle spillerne for en rigtig hyggelig dag, og håber at se alle til klubbens Flagmatch den 5. maj.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet