ForsideMariagerfjordVellykket debatmøde hos Integrationsrådet i Mariagerfjord  

Vellykket debatmøde hos Integrationsrådet i Mariagerfjord  

- Annonce -

Vellykket debatmøde hos Integrationsrådet i Mariagerfjord  

Tirsdag aften den 25. oktober har integrationsrådet indbudt til valgmøde med 7 lokale folketingskandidater og op mod et halvt hundrede mennesker i Hadsund Kulturcenter.

Kandidaterne der duellerede under kyndig styring af Tarek Ziad Hussein var Henrik Buchhave fra Venstre, Lene Burchardt fra Konservative, Mohammad Rona fra Moderaterne, Charlotte Amdi Burgess, Malene Ingwersen fra Enhedslisten, Henning Jørgensen fra SF og Per Husted fra Socialdemokratiet. 

Et af formålene med aftenen var at give etniske minoriteter om deres demokratiske rettigheder og forhåbentligt få deltagerne til at finde frem til valgstederne den 1. november. 

Kandidaterne fortalte ivrigt om deres holdninger til aftenens temaer som bl.a. var velfærdssamfundet og finansieringen heraf samt integration og hvad der skal til for at lave vellykket integration. 

– Jeg syntes, at det har været en god aften med en rigtig god debat med mange gode spørgsmål, især i forhold til hvornår og hvad der skal til før end at integrationen er vellykket, fortalte formand for Integrationsrådet i Mariagerfjord Kommune Feketa Leno til Mariagerfjordposten.dk efter debatmødet.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler