ForsideHobroVidner og oplysninger søges i overgrebssag mod 11-årig dreng i Hobro

Vidner og oplysninger søges i overgrebssag mod 11-årig dreng i Hobro

Opdatering: Aflysning af efterlysning

- Annonce -

Læs mere her: Mistænkt for overgreb mod 11-årig i Hobro identificeret

Vidner og oplysninger søges i overgrebssag mod 11-årig dreng i Hobro

Tirsdag den 15. november 2022 og igen torsdag 15. december 2022 blev en 11-årig dreng i Hobro af en ukendt gerningsmand udsat for seksuelle overgreb. Politiet søger nu efter vidner og oplysninger om to episoder. Ring straks til politiet på 114, hvis du har set noget eller har andre informationer i sagen.

For så vidt angår det første forhold skete det tirsdag eftermiddag, kl. cirka 16.00, den 15. november 2022: Her befandt det 11-årige offer sig på stien mellem Hohøje og Smedevej i Hobro, da den ukendte gerningsmand på et elektrisk løbehjul kom kørende ad stien fra sydlig retning. I forbindelse med dette møde skete der et seksuelt overgreb. 

Det næste overgreb skete en måned senere, den 15. december 2022, kl. cirka 14.30: Her befandt offeret sig på samme sti, og da gerningsmanden ankom til stedet, fik han lokket sit 11-årige offer hen til Hobro Boligforening, der ligger i nærheden. Også her skete et seksuelt overgreb.  

Mangler gennembrud – derfor offentliggørelse 

Nordjyllands Politis efterforskning af denne alvorlige sag har desværre ikke ført til, at efterforskerne har kunnet identificere den mistænkte i sagen. Derfor, forklarer efterforskningsleder og politikommissær Carsten Straszek, går politiet nu i offentligheden med sagen i håb om, at det vil føre til nye oplysninger, der kan få identificeret den mistænkte i sagen. 

”Det er en dybt alvorlig sag med grove seksuelle overgreb på et 11-årigt offer, så vi vil gerne opfordre alle borgere, der måtte have set noget eller have oplysninger, der kan bidrage til sagens opklaring, om straks at rette henvendelse til os på telefon 114,” siger politikommissær Carsten Straszek.  

Den mistænkte i sagen beskrives som: 
• dreng eller teenager i alderen 13-20 år, brun i huden, cirka 170 cm – 180 cm høj, almindelig af bygning og med sort hår. Ved det første overgreb  den 15. november, var han iført en sort jakke med hætte og grå pelskrave rundt om hætten. I forbindelse med det andet overgreb den 15. december var han kun iført en langærmet t-shirt og havde ingen jakke på, hvilket var usædvanlig påklædning på grund af kulden den omhandlede dag.    

”Vi skal have pågældendes identitet klarlagt, så vi kan få ham anholdt og afhørt til sagen og stillet til regnskab for sine handlinger, hvis der er grundlag for det,” pointerer politikommissæren: 

”Så ring hellere til os en gang for meget end en for lidt.” 

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler