ForsideØstkystenVil du være med til at gøre Østkysten til et super lækkert...

Vil du være med til at gøre Østkysten til et super lækkert feriested – Så søg et sommerjob hos Feriepartner Kattegat

- Annonce -

Vil du være med til at gøre Østkysten til et super lækkert feriested – Så søg et sommerjob hos Feriepartner Kattegat

JOBANNONCE: Rengøring er ikke bare rengøring, ligger der strandsand på gulvet, nullermænd i soveværelset eller er vinduerne så fedtede, at feriehusets beliggenhed i første parket med havudsigt, faktisk kan være lige meget. 

Det skal helst ikke være det, som gæsterne lægger mærke til ej heller deres førstehåndsindtryk af hele vores område som feriedestination.  

Vil du, som servicepartner hos Feriepartner, være med til at lave vores område til et super lækkert feriested, hvor gæsterne gerne vil komme tilbage næste sommer eller på et senere tidspunkt?

Hos Feriepartner Kattegat har vi brug for hjælp til at give gæsterne i vores ca. 250 feriehuse en så god start på ferien som muligt, og her er det bare rigtig vigtig, at feriehuset er rengjort og i orden, når de ankommer til feriehuset. 

Kunne du tænke dig at tage del i den opgave gennem sommeren, hører vi meget gerne fra dig. Det er en fordel at have bil til rådighed, smil på læben og et godt sommerhumør.

Send gerne lidt ord om dig selv og om forventningerne til antal timer. Som tidligere nævnt har vi mange feriehuse på strækningen mellem Helberskov, Als og Øster Hurup i syd til Hals og Hou i Nord, så du bliver en del af et større team.  

Du kan kontakte Feriepartner Kattegat på tlf. 98180208 eller på mail kattegat@feriepartner.dk  for yderligere information.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet