ForsideMariagerfjordJule- og Nytårshilsen fra Lars Otte Koefoed, Ungdomsskoleinspektør

Jule- og Nytårshilsen fra Lars Otte Koefoed, Ungdomsskoleinspektør

- Annonce -

Jule- og Nytårshilsen fra Lars Otte Koefoed, Ungdomsskoleinspektør

På Mariagerfjordposten.dk bringer vi her en Jule- og Nytårshilsen fra Lars Otte Koefoed, Ungdomsskoleinspektør

Året 2022 har heldigvis budt på en lang række gode historier om kommunens unge og vores aktiviteter i Ungdomsskolen trods ”lidt” udfordringer på den økonomiske side med høje varme- og elpriser. Der er en række gode historier fra vores helt almindelige dagligdag i Ungdomsskolen, hvor unge bruger vores skoletilbud og en lang række tilbud i fritiden.

Vi afviklede for første gang i foråret 2022 et nyt og spændende projekt, som vi kaldte SOSU-UNG. Projektet blev udviklet med elever fra vores Erhvervsklasse og i tæt samarbejde med et par medarbejdere fra Sundhed og Ældre området med sigte på, at få flere unge til at vælge en SOSU-uddannelse. Projektet blev en succes og fire af vores Erhvervsklasseelever fra forløbet er enten i gang med uddannelsen eller påbegynder uddannelsen i den nærmeste fremtid.

Et andet projekt som jeg gerne vil fremhæve, er et som blev afviklet for ganske nylig med sigte på at støtte Knæk Cancer indsamlingen. En håndfuld dedikerede piger har siden sommerferien knoklet med at samle penge ind til den gode sag bl.a. via salg af egne kreationer. De unge har lavet smykker, hjemmehæklede grydelapper og malet på sten, som alt sammen blev solgt i forbindelse med et Knæk Cancer-marked i Ungdomshuset i sensommeren. Det hele kulminerede den 29. oktober i forbindelse med et liveshow på TV, hvor de unge kunne overrække hele 12.500 kr. til Kræftens Bekæmpelse. En flot præstation som pigerne var yderste stolte over.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet