ForsideMariagerfjordHyundais prisvindende IONIQ 5 er tilbage 

Hyundais prisvindende IONIQ 5 er tilbage 

- Annonce -

Hyundais prisvindende IONIQ 5 er tilbage 

Faktisk har Hyundai IONIQ 5 aldrig været væk, men som så mange andre bilproducenter har Hyundai også været påvirket af manglende komponenter, mikrochips mv. Det har i en periode betydet, at det ikke har været muligt at bestille Årets Bil anno 2022. Men det ændrer sig heldigvis nu. IONIQ 5 kan igen bestilles og opleves hos Hyundai Bilhuset Haldrup Randers. 

Hyundai IONIQ 5, der kan opleves hos Hyundai Bilhuset Haldrup Randers, tog ikke blot samtlige motorjournalister verden over med storm, da den blev lanceret i 2021. Også bilkøberne var i den grad begejstrede for den banebrydende elbil, som sidenhen er solgt i mange tusinde eksemplarer på verdensplan. Danmark er ingen undtagelse med lige godt 1.500 biler på de danske veje. Men den store efterspørgsel har også været medvirkende til lange leveringstider. 

”Kombinationen af manglende komponenter fra underleverandører og en ekstremt stor efterspørgsel, har desværre medført lange leveringstider. Og til stor ærgrelse har vi, i en periode, været nødt til at stoppe for bestillinger af IONIQ 5. 

Derfor er det også med glæde, at vi nu kan meddele, at de første 2023-modeller er lige på trapperne til levering til vores meget tålmodige kunder, og at vi igen åbner for bestilling af vores prisvindende elbil,” udtaler pressechef for Hyundai Danmark, Annegrethe Skovby.

Hyundai IONIQ 5 – værd at vente på

Meldingerne fra de mange danske bilejere, der nu har kørt i IONIQ 5 i en længere periode, bekræfter i den grad, hvorfor den blev kåret til Årets Bil i 2022, og hvorfor den er værd at vente på. Især design og køreegen-skaber har høstet mange roser – det samme gør batteriets ladetid og rækkevidde.

Som et bevis på dette er IONIQ 5 netop kørt i finalen ved dette års Auto Awards i ikke mindre end to kategorier; ’Årets Familiebil’ og ’Årets Miljøbil’. En kåring, der bl.a. er vurderet af journalister, ejere og juryens medlemmer. Kåringen finder sted den 22. november 2022. Ved sidste prisuddeling løb IONIQ 5 med to priser; ’Årets Teknologiske Frontløber’ og ’Årets Miljøbil’.

”IONIQ 5 er bygget på Hyundais specialudviklede arkitektur til el-biler, Electric-Global Modular Platform (E-GMP), der giver mulighed for lynhurtig opladning fra 10 til 80 procent på bare 18 minutter og op til 100 km på bare fem minutter ved hurtiglader med 350 kW. Rækkevidde er selvfølgelig ikke ligegyldigt, men betyder alt andet mindre, når opladning kan gøres så hurtigt og effektivt. Også dét er med til at gøre IONIQ 5 til noget helt særligt,” siger pressechef for Hyundai Danmark, Annegrethe Skovby.

IONIQ 5 fås med batteristørrelse på enten 58 kWh eller 77,4 kWh i enten baghjulstræk eller firehjulstræk.
Vælger man modellen med 58 kWh har bilen en rækkevidde op til 384 kilometer. Vælger du derimod model-len med 77,4 kWh har man en rækkevidde på op til 507 kilometer. Mens firehjulstrækkeren med 77,4 kWh har en rækkevidde på op til 481 kilometer på én opladning.

Priserne starter ved 374.995 kr. med batteristørrelsen på 58 kWh kaldet Standard Range. Long Range med 77,4 kWh koster fra 399.995 kr.  

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler