ForsideHobroPanter du i Føtex Hobro, kan du nu donere til børn og...

Panter du i Føtex Hobro, kan du nu donere til børn og unge i Hobro IK af 1913

- Annonce -

Panter du i Føtex Hobro, kan du nu donere til børn og unge i Hobro IK af 1913

Panter du løbende eller først når sækken, kassen eller skuret er helt fyldt med flasker og andet pant-emballage ?

Lige meget hvor ofte du panter, kan du nu hos Føtex Hobro vælge at donere din pant til børn og unge fodboldglade hobrogensere, der er aktive på fodboldbanerne på Amerikavej.  

Byens blå-gule fodboldklub har nemlig indgået et samarbejde med Føtex Hobro, at man kan donere sin pant til Hobro IK af 1913.

“Det er vigtigt, at vi som butik bakker op om lokalsamfundet og Hobro Ik gør et rigtig godt stykke arbejde med tilbud til områdets børn og unge, der gerne vil spille fodbold. De sidste par år har pant-donationen gået til Rosendal Badminton og Fodbold. Det næste år har vi aftalt med Hobro IK, at donationen går til dem og herefter skal vi have fundet en anden og ny forening, der kan få gavn og glæde at det ekstra tilskud som Pant-donationen giver”, fortæller Lars Lind til Mariagerfjordposten.dk og tilføjer, “så er man allerede nu en forening, der gerne vil tilgodeses med Pant-donation fra Føtex Hobro efter denne periode, er man velkommen til at kontakte mig”.    

”Jeg er glad for, at Føtex Hobro og Hobro IK har lavet et samarbejde, sådan at man kan donere sin pant til Foreningen og støtte op omkring de unge mennesker i klubben.

Vi har et rigtig godt samarbejde med Føtex Hobro og med denne aftale styrker vi hinandens samarbejde endnu mere” udtaler Thomas Maribo fra Hobro IK.

Foreningen Hobro IK af 1913 tæller ca. 500 medlemmer.

Foto: Hobro IK
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet