ForsideHadsundSkjulte talenter hos Thiele Hadsund - Majken

Skjulte talenter hos Thiele Hadsund – Majken

- Annonce -

Skjulte talenter hos Thiele Hadsund – Majken

I de sidste seks år har du mødt Majken Fly bag disken og i butikken i sin Thiele butik i Hadsund, her er hun kendt for sammen med sit medarbejder-team, at betjene kunderne med smil og godt humør, om det er for en lille rettelse af brillestel, synsprøve, køb af nye briller eller noget helt andet.

Men bag den kompetente optiker i Hadsund viser det sig, at der også findes en kunstner, som bruger en stor del af sin fritid på at fordybe sig med malerpensler, store lærreder og giver tankerne frit løb fra hovedet og ud til malerier med dybde og glade farver.  

– Arrhhh det er da ikke noget særligt, lyder det fra den beskedne optiker, Majken Fly, da Mariagerfjordposten.dk en dag, hvor de var forbi Thiele-Hadsund butikken på Storegade, spørger ind til det store flotte maleri der pryder butikkens rustikke endevæg. 

Men billedet er noget ganske særligt. Vi stopper op og bliver helt glad i hovedet af de mange flotte farver, der er brugt på værket. Det store billede på 100×100 cm med navnet “Det er i faldet du får dine vinger”, giver ikke bare glad-energi, men også tro på fremtiden selv om at tiden kan virke usikker og utryg.

– Jeg har selv malet det, fortsætter Majken, da vi spørger igen. Faktisk bruger jeg en del af min fritid derhjemme, når jeg ikke er i butikken, på at male. For mig er det en god måde at slappe af på og få mine tanker og ideer ud af hovedet og ind i mit liv på ny via malerier. “DEIFDFDW” er et godt eksempel og jeg er glad for, at du kan lide det, fortæller Majken Fly og smiler.

Majken Flys skjulte talenter med kunst kan du også opleve på væggene hos Thiele Hadsund, hvis du er blevet nysgerrig på det. Vi blev i hvert fald fascineret af det den dag, hvor vi var forbi butikken. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet