ForsideMariagerDorit Mathisen kan 1. maj fejre 50 års jubilæum på Mariager Apotek 

Dorit Mathisen kan 1. maj fejre 50 års jubilæum på Mariager Apotek 

- Annonce -

Dorit Mathisen kan 1. maj fejre 50 års jubilæum på Mariager Apotek 

Dorit Mathisen blev udlært på apoteket i Gudumholm tilbage i 1972 og kom derefter til Mariager Apotek, hvor hun har været ansat lige siden. Samme år flyttede hun og hendes mand til Mariager.

En ejendom lige uden for Mariager dannede i mere end 40 år rammerne for Dorit og hendes familie. I dag er hun rykket ind til Mariager i en villa på Udsigten og nyder, at der ikke længere også er et landbrug at passe. I en årrække på 8 år drev Dorit og hendes mand også A´porta i Mariager. 

I dag bruger Dorit tiden, ved siden af jobbet på apoteket, på en masse cykelture, båden, sommerhuset, motorcyklen og rejseaktiviteter.

LÆS OGSÅ: Stor udvidelse hos Apoteket Fyrkat i Hobro

-Jeg nyder at gå på arbejde og Mariager Apotek er en rigtig god arbejdsplads. Signe og Lars Walmar er gode ved deres personale. Vi har travlt og skal nå en masse ting på vagterne, men omvendt er der også stor indflydelse på vagtplanen ift. fridage mm, fortæller Dorit til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

-Skulle jeg vælge uddannelse og vej i arbejdslivet i dag, ville jeg vælge det samme. At arbejde på et apotek er fantastisk, vi har stor kundekontakt, har indsigt i medicin og så er det en branche, hvor der gennem årene er sket meget. Jeg er glad for de mange år, jeg har været med, og hvornår det slutter ved jeg heldigvis ikke endnu, slutter Dorit, der i øvrigt inden længe kan fejre endnu én mærkedag, i det at hun i august måned fylder 70 år.

Stort tillykke til Dorit Mathisen og Mariager Apotek.

LÆS OGSÅ: Fonden Hedehuset løfter specialiserede socialfaglige indsatser til voksne i Mariager

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Assens

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet