ForsideHadsundSkagen furniture i Hadsund støtter Jacob - Kender du Jacob?

Skagen furniture i Hadsund støtter Jacob – Kender du Jacob?

- Annonce -

Skagen furniture i Hadsund støtter Jacob – Kender du Jacob?

Jacob Melgaard Pedersen er 15 år gammel og har kørt motorcross siden han var 5 år i Hadsund Motorklub.

I denne sæson 2022 har Jacob vundet vinterturnering syd, han er blevet Jysk mester i 85 B klassen, blevet nr. 5 i DM og samt samlet nr. 2 i Westcoast MX Cup med 3 samlede 1. pladser i cuppen.

En flot sæson for den unge mand, som desuden også vandt pokalløbet i Mols, hvor han blev nr. 1 i samtlige heats.

Sidste sæson i 85 B klassen

Det er Jacobs sidste sæson i 85 B klassen og han ser allerede frem mod 2023 sæsonen, hvor han rykker op på en 125 cm maskine .

Det bliver spændende at følge Jacob i 2023, hvor planen indtil videre er at køre DM, JM i DMU, Samt DAM i DMCU og hvis det lykkes – at køre ADAC i Tyskland. Det er blevet muligt at køre en afd. af ADAC i Randers i foråret 2023.

Skagen furniture i Hadsund støtter Jacob

Jacob har vundet ca. 150 pokaler siden han startede sin sport for ca. 10 år siden.

– Det kunne ikke lade sig gøre, hvis ikke der var nogen som hjalp til og støttede med sponsorater. Jacob har været Dansk Mester 3 gange i DMCU Regi. Vi er rigtige glade og taknemlige for alt den økonomiske hjælp, som vi får fra vores mange sponsorer, men vi kan altid bruge flere sponsorere, det kunne være fantastisk at se, hvor langt han kan nå i motorcross-sporten, fortæller Jacobs forældre

Henriette Frederiksen, direktør af Skagen furniture i Hadsund, er en af Jacobs sponsorere og har valgt at støtte med et sponsorat på 3000. kr.

– Jacob er allerede nået langt i motocross-sporten og han bruger meget tid og lægger mange kræfter i det, derfor vil jeg gerne støtte op omkring Jacob og hans videre drømme og mål i motorcross-sporten, fortæller Henriette Frederiksen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler