Forside112Yderligere to mænd anholdt og fængslet i grov voldssag – en efterlyses...

Yderligere to mænd anholdt og fængslet i grov voldssag – en efterlyses fortsat

- Annonce -

Yderligere to mænd anholdt og fængslet i grov voldssag – en efterlyses fortsat

To 22-årige mænd blev i går, den 12. december 2023, anholdt af Nordjyllands Politi, da politiet sætter dem i forbindelse med en alvorlig sag om kvalificeret vold, røveri og ulovlig tvang begået i Aalborg den 26. november 2023. En tredje mand, ligeledes en 22-årig, efterlyses fortsat af politiet, som i dag, den 13. december 2023, offentliggør hans navn og billede.

Den omtalte forbrydelse vedrører et offer, der først blev udsat for grov vold og røveri i en bil og herunder blev pågældende tilbageholdt mod sin vilje. En person – en 20-årig mand – blev i forbindelse med politiets efterforskning af sagen varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør den 30. november 2023. 

”Vi har efterforsket intenst i sagen siden anmeldelsen den 26. november. Og ud over den varetægtsfængslede person, så anholdt vi i går yderligere to mistænkte mænd i sagen,” siger efterforskningslederen i sagen, politikommissær Kenneth Rodam, der videre oplyser, at de mistænkte selv rettede henvendelse til politiet efter en dialog med deres forsvarere. 

”De to anholdte mænd blev tidligere i dag fremstillet i et grundlovsforhør i retten i Aalborg ”og her blev de varetægtsfængslet i 4 uger,” fastslår Kenneth Rodam.

En mand fortsat på fri fod

Den fjerde mistænkte mand, som Nordjyllands Politi fortsat efterlyser i sagen, har ikke at meldt sig selv, selvom han ved, at Nordjyllands Politi aktivt leder efter ham.  

”Og det er derfor, at vi nu går i offentligheden med hans navn og billede,” lyder det fra efterforskningslederen, der opfordrer alle, som har oplysninger om den efterlystes opholdssted til straks at kontakte politiet: 

”Vi opfordrer til, at man ikke selv tager kontakt til ham – eller forsøger at pågribe ham.
Ring til Nordjyllands Politi med det samme på telefon 114, hvis du ved, hvor han befinder sig.” 

Den mand, der nu foto-efterlyses, er:   

• Oliver Kuya Skytt, 22 år, der er fra Aalborg, og han beskrives som: almindelig af bygning, 178 cm høj med mørkt og kruset hår.

Foto: Nordjyllands Politi
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler