ForsideMariagerfjord𝗕𝗹𝗮̊ 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗸 = 𝗳𝗿𝗶𝗵𝗲𝗱

𝗕𝗹𝗮̊ 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗸 = 𝗳𝗿𝗶𝗵𝗲𝗱

- Annonce -

𝘈𝘧 𝘏𝘦𝘯𝘳𝘪𝘬 𝘉𝘶𝘤𝘩𝘩𝘢𝘷𝘦, 𝘍𝘰𝘭𝘬𝘦𝘵𝘪𝘯𝘨𝘴𝘬𝘢𝘯𝘥𝘪𝘥𝘢𝘵 𝘧𝘰𝘳 𝘝𝘦𝘯𝘴𝘵𝘳𝘦 𝘪 𝘔𝘢𝘳𝘪𝘢𝘨𝘦𝘳𝘧𝘫𝘰𝘳𝘥

Den enkeltes frihed er et centralt punkt for min tilgang til politik, derfor går jeg også til valg på at den enkeltes frihed skal styrkes. Det gælder for alle stadier i livets gang. Er ventetiden for lang på det nærmeste hospital, skal patienten have ret til at vælge et andet, også et privat, hvis behandlingen tilbydes her.

Fødende skal have ret til at vælge lige den klinik, som de vordende forældre føler er den rigtige for dem.

Regeringens tvangsfordeling af gymnasieeleverne, efter forældrenes indkomst, skal rulles tilbage.

Pengene skal følge borgeren, også på ældreområdet, og det skal sikres at der er et frit valg af leverandør af praktisk hjælp, personlig pleje og madservice. Alt andet er umyndiggørelse, og det kan vi ikke være bekendt.

Ca. halvdelen af kommunerne har ikke et friplejehjem som alternativ til det offentlige tilbud. Den mulighed skal være i alle kommuner.

Jeg tror på den enkeltes evne og ret til at tage beslutninger, der vedrører deres eget liv. Den enkelte ved bedst selv hvad der er rigtigt eller ej for en selv.

Jeg er heldigvis ikke alene med denne holdning, det er en politik som en samlet blå blok går til valg på.

Jeg ønsker stadig at bevare et offentligt system. Et system som bl.a. skal tage hånd om dem som ikke kan tage vare på sig selv. I et rigt land som vores, skal der ikke ligge nogen og dø i en rendesten. Det enkeltes frihed, står ikke i vejen for offentligt velfærd.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler