ForsideMariagerfjord๐—•๐—น๐—ฎฬŠ ๐—ฝ๐—ผ๐—น๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ธ = ๐—ณ๐—ฟ๐—ถ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ

๐—•๐—น๐—ฎฬŠ ๐—ฝ๐—ผ๐—น๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ธ = ๐—ณ๐—ฟ๐—ถ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ

- Annonce -

๐˜ˆ๐˜ง ๐˜๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜‰๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ, ๐˜๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ช ๐˜”๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ง๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ

Den enkeltes frihed er et centralt punkt for min tilgang til politik, derfor gรฅr jeg ogsรฅ til valg pรฅ at den enkeltes frihed skal styrkes. Det gรฆlder for alle stadier i livets gang. Er ventetiden for lang pรฅ det nรฆrmeste hospital, skal patienten have ret til at vรฆlge et andet, ogsรฅ et privat, hvis behandlingen tilbydes her.

Fรธdende skal have ret til at vรฆlge lige den klinik, som de vordende forรฆldre fรธler er den rigtige for dem.

Regeringens tvangsfordeling af gymnasieeleverne, efter forรฆldrenes indkomst, skal rulles tilbage.

Pengene skal fรธlge borgeren, ogsรฅ pรฅ รฆldreomrรฅdet, og det skal sikres at der er et frit valg af leverandรธr af praktisk hjรฆlp, personlig pleje og madservice. Alt andet er umyndiggรธrelse, og det kan vi ikke vรฆre bekendt.

Ca. halvdelen af kommunerne har ikke et friplejehjem som alternativ til det offentlige tilbud. Den mulighed skal vรฆre i alle kommuner.

Jeg tror pรฅ den enkeltes evne og ret til at tage beslutninger, der vedrรธrer deres eget liv. Den enkelte ved bedst selv hvad der er rigtigt eller ej for en selv.

Jeg er heldigvis ikke alene med denne holdning, det er en politik som en samlet blรฅ blok gรฅr til valg pรฅ.

Jeg รธnsker stadig at bevare et offentligt system. Et system som bl.a. skal tage hรฅnd om dem som ikke kan tage vare pรฅ sig selv. I et rigt land som vores, skal der ikke ligge nogen og dรธ i en rendesten. Det enkeltes frihed, stรฅr ikke i vejen for offentligt velfรฆrd.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet