ForsideMariagerfjord2 ferieuger med fuld løn skal lokke flere til Mariagerfjord Kommune: En...

2 ferieuger med fuld løn skal lokke flere til Mariagerfjord Kommune: En ny bosætningskampagne tager fart

- Annonce -

2 ferieuger med fuld løn skal lokke flere til Mariagerfjord Kommune: En ny bosætningskampagne tager fart

OPDATERING: Denne artikel blev bragt “1. april”.

Mariagerfjord Kommune har kastet sig ud i en ambitiøs bosætningskampagne, der har til formål at tiltrække flere borgere til kommunen omkring Mariager Fjord. Med en lokkende præmie på to ekstra ferieuger om året med fuld løn, har kommunen sat gang i en ivrig bestræbelse på at skabe en positiv befolkningsudvikling.

På kampagnesiden, der er at finde på kommunens hjemmeside, bliver behovet for ekstra tiltag for at styrke befolkningstallet tydeligt. Inspireret af et vellykket projekt i Canada har Mariagerfjord Kommune grebet fat i ideen om at belønne medarbejdere, der vælger at slå sig ned i området.

Erfaringerne fra Canada viser, at det er en sund investering at belønne dem, der tager springet og flytter til kommunen hvor de arbejder. De to ekstra ferieuger med fuld løn viser sig hurtigt at tjene sig selv hjem gennem øgede skatteindtægter fra medarbejderne, og ofte følger der også en “bedre halvdel” med, som ligeledes vil bidrage til kommunens skattegrundlag.

Den nye ordning træder i kraft i dag den 1. april, og alle medarbejdere, der aktivt vælger at flytte til Mariagerfjord Kommune inden for de næste seks måneder, kan nyde godt af de ekstra ferieuger.

Ordningen vil også gælde for nye medarbejdere som ansættes ved Mariagerfjord Kommune inden for de næste seks måneder og vælger at flytte til området.

Dette attraktive tilbud vil fortsætte så længe ens ansættelsesforhold ved Mariagerfjord Kommune består, hvilket giver en ekstra motivationsfaktor for dem, der overvejer at tage skridtet og bosætte sig i den smukke Mariagerfjord Kommune.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler