ForsideHobro26 kunstnere fylder Det Røde Pakhus på Havnen i Hobro

26 kunstnere fylder Det Røde Pakhus på Havnen i Hobro

- Annonce -

26 kunstnere fylder Det Røde Pakhus på Havnen i Hobro

Foråret er lige om hjørnet, det betyder traditionen tro Påskeudstilling i det skønne pakhus i Hobro. Der bydes velkommen til en udstilling, hvor man tillige kan opleve de udstillende kunstneres bud på vikingekunst!

Bestyrelsen bag Påskeudstillingen Det Røde Pakhus, Hobro præsenterer nye tiltag til årets
udstilling. Der inviteres til fernisering allerede Skærtorsdag kl. 11. Her bidrager alle kunstnere med et mindre værk med egne tolkninger af vikingekunst/dekoration. Disse placeres sammen med vikingeffekter og smykker i Pakhuset. Den øvrige del af udstillingen opleves som den traditionelle påskeudstilling.

´Efter en ny ansøgningsprocedure for at deltage i udstillingen, er vi utrolig glade for at vise værker af en del nye kunstnere´ udtaler Dorthe Lund. ´Det har været et interessant og inspirerende forløb at kunne vælge blandt de mange, der søgte på vores Open Call´. Der bliver mulighed for at ansøge om en plads til næste års udstilling i slutningen af 2024.

Lilli-Ann Thomsen Leth, Valsgård er årets kunstner. Hendes naturalistiske univers af blomster og vækster kan opleves på udstillingens sorte væg. Årets plakat og udstillingskatalog viser et af hendes værker.

Igen i år har velvillige sponsorer bidraget til opmærksomhedsskabende aktiviteter, musik,
belysning og kage til den lille kaffebod. ´Uden de generøse tilskud har udstillingen ikke kunne gennemføres´ siger formand Mai-Britt Olesen og takker Spar Nord Fonden, Bæchs og Sparekassen Danmark Fonden Hobro mange gange for de store bidrag.

Fernisering i Det Røde Pakhus på Havnen i Hobro er Skærtorsdag kl. 11, hvor udstillingen åbner.
Klaus Højbjerg – cand. mag. i kunsthistorie og historie holder årets åbningstale, der omhandler vikingernes kunst og dekoration. Derefter underholder Tine Lilholt og Claus Thrane.

Udstilling er åben Skærtorsdag, Langfredag og Påskelørdag – alle dage kl. 11-17.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet