ForsideHadsund30 års jubilæumsfest hos Fiskeklyngen - NORLYS og ELRO Fonden kiggede også forbi

30 års jubilæumsfest hos Fiskeklyngen – NORLYS og ELRO Fonden kiggede også forbi

- Annonce -

30 års jubilæumsfest hos Fiskeklyngen – NORLYS og ELRO Fonden kiggede også forbi

Fiskeklyngen i Hadsund er for folk som er interesserede i fiskeri, foreningen holder til på Fiskerihavnen, hvor mange af medlemmernes både også ligger.  Udover at mødes omkring fiskeriet mødes mange af medlemmerne også til sociale arrangementer, som fx bowlingture, sommerfester, grillfester, petanque turneringer og hvad der ellers byder sig. 

Fiskeklyngen i Hadsund markerede foreningens 30 års jubilæum lørdag den 6. maj med jubilæumsfest i klubhuset på Fiskerihavnen i Hadsund. Til jubilæet dukkede både NORLYS og ELRO Fonden op med store gavechecke under armen.

-Vi har modtaget kroner 50.000 af NORLYS og kroner 50.000 af ELRO Fonden. Pengene er investeret i en varmepumpe, nye el-installationer i vores klubhus og efterisolering af loftet over vores værksted, fortæller Simon Bager fra Fiskeklyngen i Hadsund og fortsætter:

-Vi er meget taknemmelige for den støtte, som de to fonde er kommet os i møde med, det betyder meget for foreningen og for vores klubhus, som nu forhåbentlig kan holde frem næste gang, at der skal fejres jubilæum hos Fiskeklyngen.  

Stemningsbillede fra 30-års jubilæumsfesten hos Fiskeklyngen i Hadsund. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler