ForsideHobro36-årig mand varetægtsfængslet efter knivstikkeri i Hobro: Anklaget for forsøg på manddrab

36-årig mand varetægtsfængslet efter knivstikkeri i Hobro: Anklaget for forsøg på manddrab

- Annonce -

36-årig mand varetægtsfængslet efter knivstikkeri i Hobro: Anklaget for forsøg på manddrab

Den 36-årige mand, der søndag aften blev anholdt i forbindelse med et tilfælde af knivstikkeri begået i Hobro, er i dag, den 8. april 2024, blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Offeret, en 35-årig mand, blev behandlet på sygehuset for sine skader, men han var dog ikke i livsfare.​

LÆS OGSÅ: Knivstikkeri i Hobro: Mand stukket i halsen – en mistænkt anholdt

Det oplyser efterforskningsleder, politikommissær Mikkel Brügmann, der om selve sagen uddyber:  

Politiet modtog søndag den 7. april 2024 cirka kl. 19.40 en anmeldelse om, hvad der indledningsvist blev betegnet som et voldsforhold på gaden, mere præcist på Morellegade, i Hobro.

Da politiets patruljer kort efter ankom til stedet, kunne de konstatere, at en mand var blevet stukket i halsen, formentlig med en kniv. Da blev der allerede på stedet udøvet førstehjælp og anden behandling af tililende personer.

”Vidner ude på gerningsstedet kunne hurtigt lede vores betjente frem til den mistænkte gerningsmand, den 36-årige, der befandt sig i nærheden. Derfor blev han anholdt allerede kl. 19.51,” siger politikommissær Mikkel Brügmann, der tilføjer, at den anholdte er en lokal mand.   

Politikommissæren pointerer videre, at det er politiets opfattelse – som følge af oplysninger fra den igangværende efterforskning af de nærmere omstændigheder – at den involverede personkreds er en del af hinandens bekendtskab, og at knivstikkeriet således skyldes interne uoverensstemmelser.

”Det er samtidig godt at kunne konstatere,” fremhæver Mikkel Brügmann, ”at der hurtigt var handlekraftige borgere fremme på stedet, som tog hånd om den sårede mand og udøvede førstehjælp, indtil politi og ambulance var fremme og kunne overtage det videre forløb.”

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi fremstillede i dag, den 8. april 2024, den anholdte i et grundlovsforhør ved retten i Aalborg. Manden blev sigtet for forsøg på manddrab, subsidiært for grov vold. Ved grundlovsforhøret blev den sigtede mand varetægtsfængslet i fire uger, idet dommeren mente, at der var en begrundet mistanke om, at han havde udøvet grov vold.  

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet