ForsideHobro40-års jubilæum og generationsskifte hos BeneFiT

40-års jubilæum og generationsskifte hos BeneFiT

- Annonce -

40-års jubilæum og generationsskifte hos BeneFiT.

Når drømme bliver til virkelighed og ønsker går i opfyldelse.

Den 28. april markerer BeneFiT Hobro med en reception på klinikken i Hobro, at Preben Weller træder et skridt tilbage og overlader posten som adm. direktør til sin kompagnon Thomas Kjems Juhl. Preben kan samtidig fejre 40 år som klinikindehaver i Hobro.

Beslutningen om at overlade stolen til Thomas, er truffet for længe siden. Så det er velovervejet med det skifte i ledelsen, udtaler Preben Weller. Det er selvfølgelig med både vemod og glæde, at opgaven som den øverste leder er givet videre, men jeg har det rigtig godt med beslutningen.

Det er som at give mit livsværk videre til næste generation – og til at tage imod depechen, finder jeg ikke nogen bedre end Thomas, fortsætter Preben Weller, der fortsætter i BeneFiT med primært interne opgaver.

Efter mere end 5 år som medejer, er jeg kommet rigtig godt ind i virksomheden, forsikrer Thomas Kjems Juhl. På de 5 år er der sket rigtig meget og det er en spændende rejse vi er på. 

I 2019 opkøbte vi en klinik i Randers og senest ved årsskiftet, er vi fusioneret med Klinik for Fysioterapi v/Mette Binderup i Hadsund. Ved samme lejlighed er ejerkredsen udvidet med Mette og det passer vældig godt ind i det generationsskifte der sker på ejersiden.

Preben Weller træder ganske vist et skridt tilbage fra den øverste ledelse, men vil fortsat have sin gang på klinikken med masser af opgaver. Han er også fortsat medlem af bestyrelsen og medejer. 

Preben Weller startede som 26-årig sit virke i Hobro den 1. marts 1983 på Wiegaarden og flyttede i 1992 klinikken ind på H.I.Biesgade i nabobygningen til de nuværende lokaler.

I 2010 fusionerede Preben Weller (Fysioterapien Biesgade) med Henning Ørnsholt (Nytorv Fysioterapi) og sammen drev de frem til Henning Ørnsholts alt for tidlige pensionering BeneFiT Hobro, som blev navnet på det nye fællesskab.

I 2013 åbnede de dørene til det nuværende sundhedshus og i 2016 måtte Henning Ørnsholt trække sig på grund af sygdom. I mellemtiden var BeneFiT Hadsund Storegade blevet en del af det fælles ejerskab.

Med Thomas som fremtidig direktør, har vi fundet den helt rette person, udtaler en tilfreds Preben Weller. Thomas er fagligt dygtig, har viljen og evnen til at drive en virksomhed, har et godt lokalt kendskab og er med sin personlighed en kæmpe gevinst for klinikken. 

Thomas har jeg kendt i mange år og har altid haft et godt indtryk af ham. Det har allerede vist sig at vi er et rigtig godt makkerpar, hvor vi supplerer hinanden godt. Mit ønske om at finde den rette til at overtage den øverste ledelse af virksomheden, er gået i opfyldelse, beretter den jubilerende fysioterapeut.

Det er både med glæde og spænding at overtage rollen som adm. direktør, fortæller Thomas Kjems Juhl der i sin nye rolle også ser frem til samarbejde både med virksomhedens klinikchefer og eksterne samarbejdspartnere.

Faktaboks:
Thomas Kjems Juhl er født i Hobro, som søn af Nis Peder Juhl og Marie Kjems Juhl. Thomas er gift med Kristina Weller Juhl og sammen har de 6 børn. De er bosiddende i Ørum ved Viborg. Thomas er uddannet idrætslærer fra Københavns Universitet og fysioterapeut fra University College i København. De første år arbejdede Thomas som praktiserende fysioterapeut på klinik i Herlev og siden en del år på klinik i Bjerringbro. Thomas har stor interesse indenfor flere sportsgrene, hvor især sejlsport, skisport og cykling gennem årene har fyldt meget. Som fysioterapeut har virke i sportsgrenene været herre elite-ligahåndbold (BSV) og fodbold (Hobro IK Superliga og NordicBet Liga).

Preben Weller er 66 år og er født og opvokset i Skelund. Preben bor i Hobro og har 4 voksne børn og 8 børnebørn. Preben har foruden sit mangeårige virke som klinikindehaver et stort netværk i byen. Lokalpolitik er en stor interesse og i en enkelt valgperiode var Preben Weller byrådsmedlem i Mariagerfjord Kommune for Radikale Venstre. Desuden er Preben fortsat engageret fagpolitisk både på regionalt og nationalt niveau, hvor vilkårene for faget og de praktiserendes i særdeleshed, fylder meget.

LÆS OGSÅ: Ting der irriterer os mest ved cyklisters opførsel i trafikken 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet