ForsideHobro500 anpartshavere samles til Bies Bryghus' årlige generalforsamling

500 anpartshavere samles til Bies Bryghus’ årlige generalforsamling

- Annonce -

500 anpartshavere samles til Bies Bryghus’ årlige generalforsamling

Hobro Idrætscenter vil danne rammen for en festlig opblussen på lørdag den 24. februar, når omkring 500 forventningsfulde anpartshavere deltager ved Bies Bryghus årlige generalforsamling.

Klokken 13.00 skydes begivenheden i gang, hvor bestyrelsen fører an gennem dagsordenen med fast hånd. Til trods for den hårde kurs under generalforsamlingen, vil der dog blive serveret én enkelt øl per deltager – Det er jo trods alt et bryghus der afholder generalforsamling.

Formand for Bies Bryghus Jesper Mikkelsen vil i sin beretning, fortælle om aktiviteter og tiltag i det forgangne. Den økonomiske status vil bryghusets kassere Henning Pedersen berette om.

Efter den formelle del vil stemningen løsne sig betragteligt, når ølhanerne åbnes, og Bies Bryghus’ karakteristiske bie-øl strømmer skummende ud til deltagerne. Underholdningen i løbet af eftermiddagen står Hans Lindberg for, som vil sørge for at skabe den rette stemning med musikalsk underholdning.

Et højdepunkt på dagen vil være kåringen af Årets Bie Pris 2024, hvor en person eller gruppe hædres for deres særlige bidrag til udviklingen eller synliggørelse af bryggeriets hjemby Hobro.

Keld Møller, som har været bryggeriets distributør i mange år,  blev årets modtager af Bie Prisen 2023 og kom dermed i det fine selskab sammen med de tidligere modtagere, Steen Juulsgaard, Lone Kalstrup, Tom Kristensen, Jacob Mathiassen og ildsjælene, der stod bag at bryghuset igen kom i drift.

For deltagerne venter en hyggelig eftermiddag på lørdag i Hobro Idrætscenter, hvor de får mulighed for at fejre og deltage i årets generalforsamling hos det lokale bryggeri.

Det forlyder iøvrigt, at der er enkelte ledige anpartsbeviser, der kan sikres sig ved at kontakte bestyrelsen på anpart@biesbryghus.dk
Et anpartsbevis giver blandt andet mulighed for at deltage på årets generalforsamling.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet