ForsideØstkystenKender du OddeKystVineri - Få en rundvisning og vinsmagning på en vingård ved...

Kender du OddeKystVineri – Få en rundvisning og vinsmagning på en vingård ved Østkysten

- Annonce -

Kender du OddeKystVineri – Få en rundvisning og vinsmagning på en vingård ved Østkysten

OddeKystVineri er en lille Dansk vingård, som er beliggende ved Mariager Fjord og sommerhusområdet Øster Hurup og Als. Vingården har dyrket dansk vin af høj kvalitet, siden 2010.

Mangler du en fantastisk oplevelse på en dansk vingård, hvor vinsmagningerne om sommeren blive afholdt på vinmarkerne helt ude ved Mariager Fjord og der er udsigt ud over Fjorden og Als Odde.

-Hver onsdag i juli og august tilbyder vingården ChateauOdde / Oddekystvineri vinsmagninger og rundvisning på Petersborgvej 15 i Als, fortæller vinbonde Willy Sørensen til Mariagerfjordposten.dk

-Igen i år vil vi gerne invitere til rundvisning og vinsmagning i juli og august. Vores butik er åben og der vil som altid være smagsprøver og tid til en hyggelig snak, lyder det fra Willy.

OddeKystVineri  har gennem de sidste mange året kunnet forkæle smagsløgene med rød, hvid og rosevine, samt mousserende vin og Gin. I foråret præsenterede den lokale vingård ved Als to nye produkter. 

-AlnæsLikør, som er en likør baseret på kirsebær, men også med masser af frugter fra området omkring Als og ud til Als Odde. En helt fantastisk likør, som kan nydes til kaffen eller bare som aperitif, den passer også perfekt til at blande med vores ChateauGin, fortæller vinbonden og smiler.

-Som noget helt anderledes har vi også et produkt, som er et OplevelsesRør.  OplevelsesRøret består af 4 flasker af 5 ml. Indholdet er vores kendte 2 druebrændevin, ChateauGin og nu vores AlnæsLikør. De 4 flasker er alle pakket i et smart rør, som er lige til at give som gave eller til at give familien en fantastisk smagsoplevelse, slutter Willy.

Vinsmagning og rundvisning er kl. 19 og du tilmelder dig på deres hjemmeside senest dagen før på: https://oddekystvineri.dk/DK.aspx


Har du autocamper og har lyst til at besøge Vingården, er du meget velkommen til at overnatte – Er du medlem af Pintrip er det helt gratis, ellers er prisen 100 kr./døgn – Vingården tilbyder fri toilet og der er bad og strøm efter forbrug.

LÆS OGSÅ: Lise, Bente, Jytte, Poul, Jens og alle I andre – Har I set at Søde Ole spiller på Styret lørdag eftermiddag?

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

Dødsfald – Øster Hurup

- Annonce -

Seneste artikler