ForsideHobroHobro IK forlænger med Laurs Skjellerup

Hobro IK forlænger med Laurs Skjellerup

- Annonce -

Hobro IK forlænger med Laurs Skjellerup

Hobro IK har forlænget kontrakten med Laurs Skjellerup, der kom til fra Randers FC sidste sommer. Laurs Skjellerup har skrevet under på en ny aftale, der gælder til sommeren 2027.

Laurs Skjellerup, der vendte hjem til Hobro IK i sommeren 2022, har nu forlænget sin aftale med klubben, der dermed holder den hurtige angriber i Hobro indtil sommeren 2027. I sæsonen 2022/2023 blev det til 34 kampe for Hobro IK, med fire mål til følge. Laurs Skjellerup spillede ungdomsfodbold i Hobro IK fra U11 til U16, hvor turen gik til Randers FC.

Teknisk chef Lars Justesen ser en stor fremtid for den unge angriber:

– Laurs er en spændende angriber, der med en utrolig fysisk pakke er en mundfuld for alle forsvar. Vi har allerede set prøver på hvordan hans stærke fysisk og enorme fart kan gøre ondt på modstanderen samt hvordan han bidrager til vores spillestil. Sidste år hentede vi en spiller med et enormt uforløst potentiale. Et potentiale Laurs nu begynder at forløse og vise prøver på. Jeg er sikker på, at hvis Laurs fortsætter sin udvikling, kommer han til at score mange mål i den gule trøje.

Den stærke angriber har i denne sæson spillet 13 kampe, hvoraf de 12 er fra start, med to mål til følge for barndomsklubben. Laurs Skjellerup håber at bidrage til holdet med flere mål i denne sæson:

– Jeg er glad og stolt over den tillid som Hobro IK og trænerteamet har vist mig. Der er ingen tvivl om, at mit hjerte er gult og blåt og det at repræsentere min barndomsklub er stort for mig. Derfor er jeg også enormt motiveret og opsat på hele tiden at udvikle mig og hjælpe Hobro IK med at opnå klubbens målsætninger. Jeg håber at jeg kan bidrage med endnu flere sejrsgivende mål og på denne måde bidrage til holdet.

Laurs Skjellerup og resten af Hobro-mandskabet er igen i kamp på fredag, når holdet tager imod HB Køge på DS Arena.

LÆS OGSÅ: Hvad ønsker en 80-årig sig?

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler