ForsideHobroNy mand i målet hos Hobro IK

Ny mand i målet hos Hobro IK

- Annonce -

Ny mand i målet hos Hobro IK

Hobro IK henter målmanden Andreas Søndergaard, der skal udfylde hullet på målmandsposten efter salget af Jonathan Fischer og afgangen af William Tønning. Andreas Søndergaard har senest tørnet ud for IF Vestri i Island, men skifter nu til Hobro IK på en treårig aftale.

Den 23-årige talentfulde målmand har fået sin fodboldopvækst på Odense Boldklubs akademi inden han i 2018 blev solgt til den engelske klub Wolverhampton. Herefter bød fodboldtilværelsen på en række lejeophold, hvor Andreas Søndergaard blandt andet var udlejet til Randers FC. Efter fem år i Wolverhampton skiftede fynboen til Swansea inden det blev til et kort ophold i Island.

I en periode i efteråret 2023 var Andreas Søndergaard på prøvetræning i Hobro IK og her efterlod målmanden sig et godt aftryk, men på daværende tidspunkt var timingen ikke rigtig for alle parter til, at det blev til en kontrakt.

Teknisk chef Lars Justesen fortæller om tilgangen af Andreas Søndergaard:

– Det er en målmand vi og især vores målmandstræner Martin S. Jensen har fulgt længe og som vi har haft til prøvetræning tidligere. Det er en spiller vi egentlig gerne ville have tilknyttet tidligere, men der var timingen ikke rigtig for alle parter. Andreas er en super spændende målmand, der har været på nogle store adresser i hans karriere, hvilket fortæller lidt om det talent og niveau han har. Han er en moderne målmand, der er reaktionsstærk og god med fødderne. Hertil er han rigtig god til at læse spillet og bidrage til det offensive spil. Aftalen med Andreas ser vi som en rigtig god mulighed og vi er rigtig glade over, at vi er nået til enighed om en aftale.

Målmanden har fået et rigtig godt indtryk af Hobro IK og siger selv om skiftet:

– Det er fantastisk. Jeg har set rigtig meget frem til at komme til Hobro IK, hvor jeg har fået et super godt indtryk af klubben. Allerede efter de første samtaler med målmandstræner Martin S. Jensen og Lars Justesen var jeg ikke i tvivl om, at det var det her, jeg gerne ville. Klubben har vist mig stor tillid ved at satse på mig og det betyder rigtigt meget for mig.

Hobro IKs nye nummer 1 sætter lidt ord på, hvilken type målmand han er:

– Jeg er en målmand, der godt kan lide at være med i spillet og være med i den opbyggende fase. Jeg kan godt lide at tage initiativ i mit spil og bidrage til det fremadrettede spil. Jeg ser frem til at bidrage til holdet og Hobro IK og møde alle i og omkring klubben og ikke mindst få min debut foran fansene på DS Arena.

LÆS OGSÅ: Ungestrategien 2023 på dagsordenen i Mariagerfjord: Status og initiativer i fokus

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler