ForsideØstkystenMusik med Småt og Godt: En afslappet musikoplevelse i Øster Hurup

Musik med Småt og Godt: En afslappet musikoplevelse i Øster Hurup

- Annonce -

Musik med Småt og Godt: En afslappet musikoplevelse i Øster Hurup

Lørdag den 17. august kl. 15.30 vil Styret i Øster Hurup igen danne rammen om en hyggelig musikalsk eftermiddag. Denne gang får gæsterne fornøjelsen af at opleve den dynamiske duo “Småt og Godt”, som bringer en bred vifte af musikalske indslag til Styret.

En musikalsk duo fra Randers

Småt og Godt er en musikalsk duo fra den nordlige del af Randers, kendt for deres alsidige repertoire og evne til at tilpasse musikken til enhver lejlighed. Duoen leverer alt fra festlige sange til mere rolige melodier, og de formår at skabe en stemningsfuld atmosfære, uanset om det er til en havefest, en 60-års fødselsdag eller et bryllup.

Et varieret musikprogram

Duoen Småt og Godt præsenterer et varieret udvalg af musik, der inkluderer både danske klassikere og engelske hits. Du kan forvente at høre musik af kunstnere som Kim Larsen, Gasolin, Sebastian, Allan Olsen, Bamses Venner, John Mogensen, Rasmus Nøhr og Shubidua. Derudover vil der være engelske sange fra ikoniske navne som Simon & Garfunkel, The Beatles, Elvis Presley, John Denver, Creedence Clearwater Revival, irsk folk og meget mere.

En hyggelig samling

“Småt og Godt” er mere end blot en musikoplevelse; det er en mulighed for at nyde en afslappet eftermiddag sammen med venner og naboer i den charmerende atmosfære hos Styret. Her kan gæsterne slappe af og nyde musikken i en uformel atmosfære.

Kom og vær med og lad dig underholde af Småt og Godts alsidige musikprogram. Styret i Øster Hurup byder alle velkomne til at nyde en afslappet og festlig eftermiddag.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

Dødsfald – Øster Hurup

- Annonce -

Seneste artikler