ForsideØstkystenEfterårsferie i Øster Hurup: En uge fyldt med oplevelser og aktiviteter

Efterårsferie i Øster Hurup: En uge fyldt med oplevelser og aktiviteter

- Annonce -

Efterårsferie i Øster Hurup: En uge fyldt med oplevelser og aktiviteter

Øster Hurup byder på en spændende efterårsferie i uge 42, hvor hele familien kan deltage i en række aktiviteter og oplevelser. Her er et overblik over, hvad der venter i den hyggelige kystby.

Søndag den 13. oktober: Dragegudstjeneste og grøn familiegudstjeneste

Øster Hurup Kirke
Øster Hurup Kirke. Foto: Mariagerfjordposten.dk

Søndagen indledes med en særlig dragegudstjeneste i Øster Hurup Kirke kl. 11.00. Det bliver en festlig dag med drager, lege, aktiviteter og mulighed for at nyde en god middag sammen med familien. Det er en fantastisk måde at kombinere spiritualitet med sjov og samvær.

Mandag den 14. oktober: Flå et krondyr og naturvejledning

Mandag formiddag kl. 10.00 er der en unik mulighed for at komme tæt på naturen. I Huset midt i byen vil Lille Vildmosecentrets naturvejleder demonstrere, hvordan man flår et krondyr ved tårnet i Øster Hurup. Deltagerne vil få indsigt i hjortens levevis, skind og gevir. Der vil også være lækre smagsprøver, så man kan få en fornemmelse af de lokale råvarer.

Foto: Lille Vildmose Centret

Tirsdag den 15. oktober: Maleworkshop for børn

Tirsdag eftermiddag fra kl. 13.00 til 15.00 holder Malerklatten en maleworkshop for børn i det gamle turistbureau på Havnen 2. Deltagelse koster 25 kr., hvilket inkluderer ét lærred og maling. Yderligere lærreder kan købes, så børnene kan slippe deres kreativitet løs og tage deres kunstværker med hjem.

Onsdag den 16. oktober: Græskarmaling

Onsdagen byder på en sjov græskarmalingsaktivitet kl. 13.00 i Huset midt i byen. Her kan børn og voksne male græskar, som de enten kan tage med hjem eller få udstillet i byen. Prisen for at deltage er 20 kr. pr. person, og alle er velkomne til at være med.

Sherif Haps – PR-Foto: Plauborg Foto

Torsdag den 17. oktober: Underholdning med Sherif Haps

Torsdag kl. 14.00 i Multihuset vil den populære Sherif Haps optræde og underholde med sange og leg. Efter showet er der mulighed for at møde Sherif Haps og få en snak samt en autograf. Adgangen til dette event er gratis for alle, så kom og syng med!

Pyntning af byen og havnen

Under hele efterårsferien vil byen og havnen være smukt pyntet op med halm og græskar, hvilket skaber en hyggelig og festlig atmosfære. Det er en perfekt ramme for de mange aktiviteter og et skønt sted at nyde efterårsferien med familien, så uanset om du er til kreative workshops, naturaktiviteter eller underholdning, har Øster Hurup noget for enhver smag. Tag familien med, og lad jer inspirere af de mange aktiviteter, der gør efterårsferien til en uforglemmelig oplevelse!

LÆS OGSÅ: “De store byer får det hele”: Forældre kæmper for Havbakkeskolens selvstændighed

LÆS OGSÅ: Borger undgik forsøg på bedrageri med falsk SMS fra “barn”

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

- Annonce -

Seneste artikler