ForsideHobroPolitiet ville hjælpe med nattero i Hobro - men kunne have endt...

Politiet ville hjælpe med nattero i Hobro – men kunne have endt med oversvømmelse

Politiet ville hjælpe med nattero i Hobro – men kunne have endt med oversvømmelse

- Annonce -

I går aftes ved 21 tiden modtog Nordjyllands Politi en del henvendelser angående en maskine, som stod og larmede ved en byggeplads i området ved Sønder Alle i Hobro.

– Vi sendte selvfølgelig en patrulje afsted for at hjælpe alle borgerne, som havde henvendt sig på grund af larmen. Da patruljen ankom til byggepladsen stod der en generator og kørte – Patruljen slukkede generatoren så borgerne i området kunne få ro til at falde i søvn, fortæller politikommissær Lars Rosenvinge her til morgen til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

– Men det var ikke nogen god ide – for det viste sig for at generatoren kørte af en grund – den blev nemlig brugt til at overlede noget spildevand, fik vi at vide, da patruljen kontaktede byggepladsfirmaet.

– Så patruljen fik travlt med at få tændt generatoren igen – og heldigvis nåede de det inden at området blev oversvømmet, slutter en smilende politikommissær.

Politiet kunne altså desværre ikke hjælpe borgerne ved Sønder Alle i Hobro med nattero – men de sørgede for, at Hobro ikke blev oversvømmet af spildevand og mon ikke det også var meget heldigt.

LÆS OGSÅ: Politiet i forårsaktion – 6 bøder delt ud i løbet af et par timer

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler