ForsideArdenÆldreSagen Arden og lokal klassisk trio bød på julekoncert og hygge

ÆldreSagen Arden og lokal klassisk trio bød på julekoncert og hygge

- Annonce -

ÆldreSagen Arden og lokal klassisk trio bød på julekoncert og hygge

Igen i år var det lykkes ÆldreSagen Arden, at få engageret den lokale trio bestående af Lili Olsen, Elsebeth Schmidl og Tine Lilholt, som underholdte de mange fremmødte med en koncert og fællessange med en ”snert” af jul. 

Arrangementet forløb søndag eftermiddag den 10. december i Arden Kulturhus og som Per Christensen, formand for ÆldreSagen Arden udtrykte det i sin velkomsttale:

– Hjertelig velkommen alle sammen, både til Lili, Elsebeth og Tine, men så sandelig også til alle jer, som har indløst billet og fundet vej til årets julekoncert. Vi får forhåbentlig et par hyggelige timer med samvær, fællessang, koncert og mulighed for en god snak med naboen ved bordet samt kaffe og kage.

Trioen: Tine Lilholt, Lili Olsen og Elsebeth Schmidl Foto: Mariagerfjordposten.dk

– At vi endnu engang kan melde udsolgt og glæde os over en fyldt sal her i Arden Kulturhus er fantastisk, og bevidner at julehygge og samvær aldrig går af mode. Jeg er sikker på, at eftermiddagen nok skal gå, og at den endda nok skal gå godt, sluttede formanden og trioen slog i gang med de første toner. 

Efter koncerten og et par fællessange, hvor trioen tryllebandt gæsterne med deres glade, kendte og nye toner, var der tid til kaffe, kage og hyggesnak.

LÆS OGSÅ: Første år med lokalkontor hos Ældre Sagen i Arden har været en succes

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler