ForsideHobroÆldreSagen Hobro: Gør det, du holder af, og gør en forskel for...

ÆldreSagen Hobro: Gør det, du holder af, og gør en forskel for andre 

- Annonce -

Gør det, du holder af, og gør en forskel for andre 

Ældre Sagen i Hobro har brug for flere frivillige, som har lyst til at gøre en indsats til glæde for andre – måske er det noget for dig? Som frivillig i Ældre Sagen gør du en forskel, samtidig med at du bliver del af et fællesskab med givende samvær og gode oplevelser.

Nogle gange er det de små ting, der tæller: En kop kaffe og en snak, en gåtur eller et spil kort – mere skal der tit ikke til for at sprede glæde i et andet menneskes liv. Det er kernen i Ældre Sagens mange forskellige aktiviteter, som du kan bidrage til som frivillig: At gøre en forskel i andre menneskers liv. 

Vi har masser af spændende aktiviteter, men vi har brug for din og andres hjælp, så det lokale liv bliver ved med at blomstre. Som frivillig kan du gøre det, du er bedst til og bedst kan lide. Du kan fx gøre en forskel, hvis du:

  • Er du fx god til IT. Så kan du hjælpe andre, som kæmper med computer, smartphone eller MitID. 
  • Elsker du motion og sundhed. Så kan du selv få pulsen op, og samtidigt hjælpe andre med at holde sig sunde og raske.  
  • Er god til at snakke og elsker socialt samvær, så kan du gøre en kæmpe forskel for en anden, som savner selskab. 
  • Synes du ikke nogen skal gå herfra alene, så kan du være med til at sørge for, at alle mennesker har nogen omkring sig i deres sidste tid som en del af vågetjenesten.
  • Eller måske har du en hobby, som du gerne vil dyrke i fællesskab med andre.

Dette er blot et lille udpluk af aktiviteterne i Ældre Sagen. Der er mange flere måder at være frivillige på i Ældre Sagen– og helt sikkert en, der passer til dig.  

Du bestemmer selv hvor meget tid, du vil bruge

Nogle vægrer sig ved at blive frivillige, fordi de er i tvivl, om de har tid, eller fordi de ikke vil binde sig til noget fast. Det behøver du ikke bekymre dig om hos os, for i Ældre Sagen har vi mange måder, du kan være frivillig på.

Til nogle aktiviteter, som f.eks. holdtræning, mødes man fast hver uge, mens du som f.eks. besøgsven selv er med til at bestemme, hvor ofte og hvor længe du og din besøgsvært skal mødes. Hvordan du vil bidrage, er helt op til dig.

Vi hører ofte fra de frivillige, at det at være frivillig er et livsbekræftende frirum i hverdagen, og at man selv får mindst lige så meget ud af det, som man giver. 

Når du er frivillig, gør du ikke bare en forskel for andre, men også for dig selv.

Vi klæder dig på til opgaven

Som frivillig i Ældre Sagen bliver du klædt på til din frivillige indsats og du bliver tilknyttet en lokal, frivillig aktivitetsleder, som du altid kan henvende dig med spørgsmål, tanker og oplevelser. 

Du kan blive frivillig hos, uanset om du er medlem af Ældre Sagen eller ej.

Har vi vakt din nysgerrighed?? 

Kom til informationsmøde og hør mere om mulighederne for dig i Ældre Sagen Hobro – Her kan du møde de nuværende frivillige til en uforpligtende snak onsdag d. 4. oktober 2023 Kl. 14 – 16 hos Ældre Sagen Hobro, Medborgerhuset, Skibsgade 28, 9500 Hobro.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler