ForsideHadsundAllessko i Hadsund - nu også med webshop

Allessko i Hadsund – nu også med webshop

- Annonce -

Allessko i Hadsund – nu også med webshop

Thomas Jensen hos Allessko på Storegade i Hadsund har gennem de seneste måneder arbejdet på at have en ny webshop klar, og fredag den 14. april 2023 kl. 9.00 kunne han med glæde sende den online og glæde sig endnu mere over, at der ikke gik lang tid, før de første kunder besøgte webshoppen allessko.dk

-Vi vil allerhelst have vores kunder ind i butikken, fordi vi elsker at snakke med dem om valg af fodtøj, se dem i øjnene og være med til at finde de rigtige sko, støvler eller sandaler, fortæller indehaver af Allessko til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

-Men vi ved også, at vi har nogle meget populære produkter, som mange kunder kommer og genkøber, når behovet er der. De kunder vil vi gerne give en endnu bedre service, så de nemt og hurtigt kan få genkøbt deres favorit sko eller bambus strømper hele døgnet rundt og ikke blot i vores daglige normale åbningstid.

Bambus Strømper fra IQ-Sox og sko-modeller til Nice Price

-Grundidéen bag webshoppen var Bambus Strømper fra IQ-Sox, som vi i butikken elsker rigtig højt og gennem årene har konstateret, at det gør flere og flere kunder også. Produkterne, som kunderne vil kunne finde på allessko.dk, er med andre ord produkter, som vi ved fra butikken, at kunderne i og omkring Hadsund er glade for.

-Vi vil ikke gå efter at have mange produkter på webshoppen, men mere have de rigtige produkter. Også så kunderne kan se hvilke størrelser og farver, der er på lager i butikken. Vi kører så de populære modeller online på allessko.dk under konceptet Nice Price, altså populære sko til en rigtig god pris. Skoene kan blive sendt hjem eller afhentes i butikken på Storegade i Hadsund, hvor der er mulighed for at prøve sko og støvler inden køb. Her er vi også altid klar til en snak om valg af fodtøj, og om hvad der sker i byen og området. Det kalder vi god service og til det bliver webshoppen et godt supplement, slutter Thomas og viser shoppen frem på telefonen.   

Du finder Allesskos nye webshop på allessko.dk

Allessko Hadsund
Allessko nu også med webshop Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆA OGSÅ: Børn poserede i dag på den røde løber i Hadsund Kulturhus

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler