ForsideHadsundAndelen gentager succesen med skiftende lokale udstillere

Andelen gentager succesen med skiftende lokale udstillere

- Annonce -

Andelen gentager succesen med skiftende lokale udstillere

Den kreative ånd blomstrer igen hos Andelen, hvor ferniseringen den 1. marts kl. 14 byder velkommen til en ny række talentfulde kunstnere fra Mariagerfjord Kommune og omegn. Den udstillingsansvarlige hos Andelen i Hadsund Ole Sand fortæller, “med en imponerende liste af lokale kunstnere spækket med mangfoldighed og diversitet, er der garanteret noget for enhver smag”.

Blandt de udstillende kunstnere finder vi:

Kirsten Nielsen fra Mariager – Hendes akrylmalerier, inspireret af naturen og glæden ved maleriet, vil pryde væggene med deres abstrakte skønhed.

Anni Hjortlund fra Øster Hurup – Tilknyttet gruppen MALERKLATTEN, Anni skaber akrylmalerier med en unik kombination af spartel, pensel og genbrugstanker, der bringer hendes dyremotiver til live.

Jonas Christensen fra Hadsund – Den autodidakte kunstner udfolder sin sprudlende fantasi gennem naivistiske fabeldyr og pittoreske livsscenarier på A3 formater.

Ester H. Christensen fra Hobro – Med en passion for akvarel og akryl, inspireres Esther af naturen omkring hende og formår at udtrykke sin kreativitet i sine værker, inspireret af lange vandreture og lysindfald.

Margit Skjold Nielsen fra Hadsund – Som uddannet billedkunstlærer, arbejder Margit med forskellige medier såsom blyant, kul, tusch og pensel for at formidle naturens skønhed og omskiftelighed.

Tina & Palle Bøllund fra Arden – Deres varierende keramik vil fortsat være en del af udstillingen, og de byder velkommen til at udforske deres unikke værker i endnu to måneder.

LÆS OGSÅ: Magisk samspil på drejeskiven: Tina og Palle Bøllunds kunstneriske rejse

Det brede spektrum af kunstværker præsenteret på Andelen afspejler ikke kun talentet i området, men også en dybt forankret passion for kunsten blandt lokale kunstnere. Fra de første streger til avancerede værker repræsenterer denne udstilling en fejring af den konstante udvikling og diversitet i den lokale kunstscene.

– Så sæt kryds i kalenderen den 1. marts og dyk ned i en verden af kunstnerisk udfoldelse hos Andelen. Vi slår på glaset og byder velkommen kl. 14.00, slutter Ole Sand.

Margit Skjold Nielsen (uddannet billedkunstlærer)
Min tilgang til billedudtryk er ofte emner fra naturen. Når jeg falder over et spændende emne, kan jeg finde på at forfølge det for en tid, udfordre det via forskellige medier (blyant, kul, tusch, pastel), maleri på lærred (olie, akryl), akvarel, foto, monotypi, mixed media.

Så forskellige emner som himmel & hav og fugle & fisk har jeg arbejdet en del med. En tid blev det især portrætter af dyr eller mennesker. Færøerne har en særlig plads i mit hjerte og jeg har malet en del oliemalerier af mine favoritsteder deroppe både landskaber og bygder.

Jeg synes det er både udfordrende og sjovt at bevæger mig rundt i forskellige genrer og afprøve nyt. Den sidste tid har jeg moret mig med Mixed Media, hvor der er særlig plads til spontanitet og humor.

LÆS OGSÅ: Hurtig og nem adgang til øjenundersøgelser hos Thiele Hadsund

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet