ForsideHadsundAnita Brædder tiltræder som ny leder for dagtilbud Hadsund

Anita Brædder tiltræder som ny leder for dagtilbud Hadsund

- Annonce -

Anita Brædder tiltræder pr. 1. november som dagtilbudsleder. Hun kommer fra en stilling som leder af Dagplejen i Herning Kommune.

Dagtilbuds- og skolechef i Mariagerfjord Kommune, Berit Vinther, oplyser, at hun ser meget frem til at tage imod Anita Brædder:

– Vi får en meget kompetent leder, som er optaget af det tværfaglige arbejde på 0-18 års området. Hun er samtidig pædagog i hjertet og har gennem ansættelsessamtalerne vist, at hun har fokus på børnene i alt, hun gør.

Derudover fremhæver Berit Vinther, at Anita Brædder fremstår som en helstøbt leder, der formår at gå både foran, ved siden af og bag ved sine ledere og medarbejdere.

– Jeg glæder mig meget til at starte i Mariagerfjord Kommune. Gennem min research har jeg fået indtryk af et dagtilbud i spændende udvikling og jeg mener, jeg har masser at bidrage med i Hadsund. Jeg glæder mig meget til at møde både børn, forældre, medarbejdere samt lederkolleger, slutter Anita Brædder.

Anita Brædder er oprindeligt uddannet pædagog og har gennem sin hidtige karriere arbejdet med ledelse i både Favrskov, Aarhus og Herning Kommune. Foruden videreuddannelse inden for ledelse har hun netop opnået en certificering i psykologisk tryghed. Hun er 49 år gammel og bor i Hammel. Hun har med sin mand tre voksne børn samt to børnebørn.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet