ForsideHobroBarselscafé: sådan får din baby den bedste kost

Barselscafé: sådan får din baby den bedste kost

- Annonce -

Barselscafé: sådan får din baby den bedste kost

Hvornår skal man introducere fast mad til sin baby? Og hvordan udfaser man amning? Og hvad med modermælkserstatning – hvilken er den bedste for dit barn?

Mariagerfjord Bibliotekerne åbner mandag den 4. marts dørene for Barselscafé for nybagte og kommende forældre fra klokken 9.30 til 10.30.

I løbet af det første leveår tredobler et barn sin vægt. Derfor er babys indtag af modermælk (eller mælkeerstatning) og kost enormt vigtig for at opbygge en god og sund krop. 

Som nybagte, eller kommende forældre, sidder man ofte med en masse spørgsmål til sin babys kost. For at hjælpe forældrene godt på vej, har Mariagerfjord Bibliotekerne arrangeret en Barselscafé, hvor man kan få svar på alle sine spørgsmål.

Pernille Hjortshøj, der blandt andet er uddannet børnesundhedsvejleder og ammevejleder, kommer til Hobro bibliotek og fortæller om (overgangs)kost, og hvordan du sørger for den rigtige ernæring til dit barn.

Hun fortæller, hvornår og hvordan du bedst introducerer fast føde for baby, hvilke fødevarer der er gode at starte med, hvilke kosttilskud du kan overveje og meget mere.

Til Barselscaféen kan du også møde andre forældre, der er samme sted i livet som dig, og som derfor sidder med mange af de samme spørgsmål.

Uanset om dit barn er midt i at omstille sig til overgangskost, eller om I skal til at forberede overgangen, så er der gode råd at hente til arrangementet.

Det koster 25,- at deltage i Barselscaféen og billetter kan købes på Mariagerfjord Bibliotekernes hjemmeside. Det er kun forældre, der behøver billet. Babyer deltager gratis.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet