ForsideMariagerBirthe Kjær kommer til Folkemødet i Mariager - takket være et lokalt...

Birthe Kjær kommer til Folkemødet i Mariager – takket være et lokalt musiksponsorat

- Annonce -

Birthe Kjær kommer til Folkemødet i Mariager – takket være et lokalt musiksponsorat

Vores allesammens Birthe Kjær kommer til Folkemødet i Mariager og optræder fredag d. 31. maj, lyder det i en pressemeddelelse fra Europahus Mariagerfjord.

Folkemødet i Mariager- som løber af stablen fra torsdag d. 30. maj til og med lørdag d. 1. juni- er ikke kun politik.

Takket være et lokalt større musiksponsorat – fra plastgenanvendelsesfabrikken Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager- har det været muligt at få populære Birthe Kjær til Folkemødet i Mariager, hvor hun om fredagen optræder fra kl. 18.00.

Bestyrelsesformand for Aage Vestergaard Larsen- Gitte Buk Larsen – siger om musiksponsoratet:

Som lokal virksomhed er det vigtigt for os at støtte op om lokale initiativer, og vi ser Folkemødet i Mariager som en vigtig begivenhed for lokalsamfundet, så vi er glade for at vi har muligheden for at kunne være medvirkende til at få Birthe Kjær til Mariager, da hun rammer bredt i alles musikinteresser, og vi ønsker netop at støtte bredt! Politik og musik kan efter vores mening nemt gå hånd i hånd, og vi ser frem til en hektisk aktivitet i Mariager under Folkemødet

Folkemødeansvarlig Jens Rohde siger om musiksponsoratet :

Vi er ovenud begejstrede for den opbakning som Aage Vestergaard Larsen A/S v. Gitte Buk Larsen udviser ved deres musiksponsorat , da det har muliggjort at få et godt musiknavn til Folkemødet. Det er dejligt- og nødvendigt- når lokalsamfundet og virksomhederne bakker op om det kommende Folkemøde i Mariager, og netop gode musiknavne er vigtige for Europa Folkemødet i Mariager, fordi vi vil jo alle også gerne underholdes efter at have overværet de forskellige politiske debatter. Netop i år bliver de forskellige politiske debatter interessante, da partiledere som fx Mette Frederiksen, Troels Lund Poulsen, Lars Løkke Rasmussen og Mona Juel har meldt deres ankomst til Folkemødet i Mariager.

Det europæiske folkemøde i Mariager løber af stablen i perioden 30. maj til og med 1. juni og har -med et væld af politiske debatter- det kommende EU-valg som hovedfokus, men der vil også være mange kendte kunstnere, som kommer og underholder i dagene.

Se hele programmet på https://europahus.dk/program/

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet