ForsideHadsundBørn poserede i dag på den røde løber i Hadsund Kulturhus

Børn poserede i dag på den røde løber i Hadsund Kulturhus

- Annonce -

Børn poserede i dag på den røde løber i Hadsund Kulturhus

I dag kunne Thiele Hadsund og Mariagerfjordposten.dk byde velkommen til årets Børnebrille Model Dag – og fremmødet af børn der ville være med, var flot.

Forventningsfulde og spændte børn blev først stylet med en passende brille, hvorefter turen gik ned af den røde løber. Fotografen ventede forenden af løberen og hun fik taget nogle gode billeder af alle deltagerne.

-Denne årlige dag med Børnebrille Model, der jo lige så stille er blevet en tradition hos os i Thiele Hadsund, og som flere andre Thiele butikker også har taget til sig, er simpelthen bare så hyggelig – Og hvor er det dejligt, at så mange børn vil være med, fortæller Majken Fly fra Thiele Hadsund og fortsætter:

-Først finder vi en passende brille, som modellen gerne vil fotograferes med, og når der er styr på det, bliver der taget fine billeder af hver enkelt model. Billeder kommer op i det store butiksvindue i forretningen på Storegade i Hadsund og derudover får alle deltagerne efterfølgende sin egen plakat og kan hænge op hjemme på værelset.

Efter modelarbejdet var der afslapning for alle deltagerne og deres familie i Hadsund Biograf, hvor filmen Den bestøvlede kat blev vist. 

Årets Børnebrille Model Dag blev afviklet i samarbejde mellem Thiele Hadsund og Mariagerfjordposten.dk. Så alle forældre og bedsteforældre blev tilbudt at blive tilmeldt et gratis abonnement af den lokale netavis, hvilket mange takkede ja tak til. 

Vil du høre mere om det fleksible børnebrille-koncept hos Thiele Hadsund, er du altid velkommen i butikken eller til at bestille et synstjek på thiele.dk. Vil du også gerne tilmeldes et gratis abonnement af Mariagerfjordposten.dk, kan du gøre det lige under denne artikel.

    Foto: Mariagerfjordposten.dk
    - Annonce -
    RELATEREDE ARTIKLER
    - Annonce -

    Seneste artikler